Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic punte fata pentru trencher Case 860

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 860
Cod produs
XAMQOF6Y-O-IA
Out Of stock
Descriere
Profita si tu de oferta noastra pentru acest rulment grup conic fata Case 860 original Carraro! Achizitioneaza acum o piesa deosebit de longeviva, perfect originala! Garanteaza o exploatare optima suficient timp cat sa uiti ca e nevoie sa o schimbi. Este vorba despre acest rulment ce nu te va dezamagi niciun moment. A fost fabricat in Japonia, din cele mai rezistente materiale, testate in cele mai dificile conditii de lucru. Suna-ne acum si iti oferim toate detaliile de care ai nevoie!

Nu ar trebui sa uiti un detaliu din aceasta poveste, este extrem de important! Rulmentii se monteaza de preferat in pereche, cu scopul de a se asigura o miscare de rotatie perfecta a pinionului de atac. Recomandam sa schimbi si simeringul ce etanseaza puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac, odata cu noii rulmenti. Unul dintre colegii nostri de la departamentul tehnic te va lamuri in orice privinta! Si, daca e nevoie, te va indruma fara probleme in directia avantajoasa pentru tine. Consultanta tehnica este complet gratuita, asa ca nu ezita sa ne contactezi!

Rulment grup conic fata Case 860 - mentine utilajul ca nou!

Un rulment este format dintr-un set de role de otel tinute impreuna de catre doua benzi de metal. Uzura nu poate fi evitata, intr-un final, acesta cedand inevitabil. Zgomotele neobisnuite care apar in timpul rularii utilajului sunt unele dintre cel mai des intalnite simptome si sunt usor de recunoscut de catre operatorii care conduc zi de zi echipamentul. Inlocuirea lor trebuie facuta in cel mai scurt timp si doar in service-uri autorizate!

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Acest rulment grup conic punte fata pentru trencher Case 860 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Modalitatea de livrare a produselor noastre este cea prin curierat rapid, tu primind piesele comandate oriunde te-ai afla pe teritoriul tarii. Ai avantajul de a putea deschide coletul inainte sa platesti si de a te asigura ca rulmentii se afla in cea mai buna stare, evitand astfel orice posibila nemultumire ulterioara. Poti veni si direct la sediul nostru pentru a ridica pachetul cu rulment grup conic fata Case 860 comandat, daca reprezinta o optiune preferabila pentru tine. Te asteptam!

Solicita-ne ajutorul la montaj si il primesti rapid, direct la punctul tau de lucru, de la unul sau mai multi dintre specialistii nostri. Acestia vor monta rulmentii folosind o presa mecanica, pentru a evita orice risc al unor deformari ale pieselor si pentru a incuraja o mai indelungata si optima folosire a lor. Suntem la dispozitia ta pentru orice interventie ai avea nevoie la utilajul tau, asa ca suna-ne chiar acum!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment conic:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura