Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa incarcator telescopic New Holland LM1343

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LM1343
Cod produs
6S3EO21L-G-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de apa New Holland LM1343 este o alternativa foarte potrivita pentru inlocuirea piesei originale cu care este echipat utilajul. Pentru ca prezinta aceleasi caracteristici, doar ca vine de la un producator diferit, de origine europeana. Cea mai sesizabila diferenta consta in pretul vizibil mai mic al acestui produs. Inclus in pret este si o-ringul cu care se face etansa intre corpul pompei de apa si blocul motor. Pachetul cuprinde si instructiunile pentru montare si se livreaza in timp scurt, oriunde in tara.

Ca sa protejezi rotorul pompei de apa si sa te bucuri de o functionare indelungata, achizitioneaza un antigel cu proprietati anticorozive. Intreaba consultantii nostri despre ofertele pe care le avem la consumabile! Sunt extrem de avantajoase, iti garantam! Nu ezita sa le ceri sfaturi despre mentenanta si montaj! Iar daca intampini dificultati, iti vor trimite un service mobil care sa depaneze utilajul. Contacteza-ne!

Pompa de apa New Holland LM1343 - o piesa de origine europeana!

Cum iti dai seama ca s-a stricat pompa de apa? Apar urme de uzura intensa la nivelul lagarelor, ce pot provoca deformarea sau chiar desprinderea curelei de la fulia motorului. Lichidul de racire este contaminat cu agenti poluanti. Garniturile din presetupa s-au deteriorat. Urmele de rugina isi fac simtita prezenta pe suprafetele metalice.

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!

Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Garantia acopera un interval de 12 luni incepand cu momentul achizitionarii. Exceptie face situatia in care se descopera ca pompa de apa pentru incarcator telescopic New Holland LM1343 a fost montata incorect.

Daca vrei sa primesti pompa de apa New Holland LM1343 acasa sau la serviciu, contacteaza-ne prin telefon, e-mail sau cere o oferta pe site-ul ACN Piese Utilaje. Un curier va sosi la adresa specificata in estimativ 24 de ore de la inregistrarea comenzii. Vei achita produsul atunci cand il primesti. Altfel, te asteptam la sediul nostru din Ilfov cu pachetul pregatit, oricand, incepand cu momentul in care a fost procesata comanda.

Daca vrei ca un specialist sa monteze aceasta componenta, ia legatura cu noi pentru ca mecanicii nostri colaboratori activeaza intr-o multime de localitati din tara. Astfel, unul dintre ei poate fi foarte aproape de tine. Pentru alt tip de reparatii, oferim service mobil dotat cu toate reperele necesare. Acesta intervine la punctul de lucru al utilajului, cat mai curand de la solicitarea ta.

Specificatii tehnice

Distanta dintre gaurile de prindere este de 146mm (masurata intre centrele gaurilor);
Diametrul paletilor este de 82mm;
Adancimea pompei de la nivelul prinderii de bloc (sau inaltimea paletilor) este de 37mm;
Inaltimea pompei masurata de la nivelul blocului motor este de 112mm;
Inaltimea fuliei este de 61mm;
Diametrul fuliei este de 89.5mm;
Banda (partea pe care ruleaza cureaua) este de 43mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura