Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion planetar pentru tractor Valtra T140

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Valtra T140E T140EC T140ECH
Out Of stock
Descriere
Cauti un pinion satelit original Carraro pentru utilajul tau? In oferta noastra gasesti acest pinion planetar pentru tractor Valtra T140 (T140E, T140EC si T140ECH), nou, disponibil imediat pentru livrare, la un pret avantajos.
Pinionul ajunge la tine in ansamblu de 3 piese identice. Piesa face parte din transmisia finala si preia cuplul de la planetara, pe care il transmite, mai departe, catre coroana butucului.

Vrei sa beneficiezi de o reparatie durabila? Specialistii recomanda sa inlocuiesti odata cu pinioanele si rulmentii pe ace care asigura rotirea optima a pieselor.

Stiai ca?

- Noi iti punem la dispozitie toate componentele de care ai nevoie pentru echipament
- Consilierii tehnici ai firmei iti pot oferi toate informatiile necesare ca sa iei cea mai buna decizie pentru afacerea ta
- La alegerea pieselor noi, beneficiezi de consultanta tehnica gratuita
Poti comanda pinioanele cu usurinta, daca suni la unul dintre numerele de telefon afisate sau prin completarea cererii de oferta din site. Raspundem solicitarilor tale in fiecare zi lucratoare, si prin intermediul aplicatiei WhatsApp. Nu ezita sa ne contactezi daca nu esti sigur de compatibilitatea pieselor cu utilajul tau.
Pinionul satelitar ramane in garantie timp de 12 luni, de la momentul achizitiei.
Livram coletul prin curierat rapid, in toate zonele Romaniei. Modalitatea de plata este ramburs. Ai posibilitatea sa deschizi pachetul la primire si sa verifici starea in care piesele au sosit la destinatie, inainte de a achita. Daca optezi pentru ridicarea pinioanelor direct de la sediul firmei, te asteptam la depozitul nostru din Bucuresti.
Cauti un service specializat, aproape de tine, unde sa poti monta cu usurinta noile componente?
Atelierul nostru mobil poate interveni asupra utilajului la punctul sau de lucru. Mecanicii nostri colaboratori vor lua toate masurile pentru ca echipamentul sa functioneze din nou in parametri optimi. Pentru un montaj exemplar al pinioanelor, dar si in cazul in care utilajul necesita reparatii extinse, foloseste cu incredere acest serviciu! Te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic pentru informatii suplimentare.

Specificatii tehnice:
- Numar dinti: 31

Codul produsului este 6C93KE8I-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura