Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru buldoexcavator Terex 760

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Terex 760
Cod produs
DCKZUR8I-O-IA
Out Of stock
Descriere
Suna-ne si vei primi acest rulment grup conic Terex 760 in cel mai scurt timp! Expediem rapid un produs Carraro la un pret avantajos! Acest rulment grup conic este piesa de care aveai nevoie la utilajul tau. El fiind perfect original, manifestand o rezistenta exceptionala in timp si necreand probleme proprietarului sau. A fost fabricat in Japonia si dovedit a rezista in cele mai dificile conditii de lucru. Pentru comenzi, apeleaza-ne, trimite-ne un e-mail sau completeaza scurtul formular pus la dispozitie.

Rulmentii se monteaza in pereche pentru a se asigura o miscare de rotatie lipsita de excentricitate sau joc fata de axa al pinionului de atac. Recomandam schimbarea simeringului ce etanseaza puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Pentru mai multe detalii, te incurajam sa ne suni chiar acum. Serviciul de consultanta tehnica este complet gratuita. Ai nevoie si de un strop de ajutor la montajul componentelor? Echipa de mecanici este pregatita sa vine la tine!

Rulment grup conic Terex 760 - pune buldoexcavatorul la treaba!
Rolul rulmentilor este esential in bunul mers al oricarui utilaj. Eficienta utilajului depinde foarte mult de frecarea aparuta in urma uzarii acestora. Apa este dusmanul rulmentilor! Ea poate patrunde prin sigiliile uzate si astfel distruge lubrifiantul din interiorul lor. Daca ungerea nu se mai face corect, atunci se uzeaza. Rulmentul nu va mai avea mult si va da semne tot mai mari ca vrea sa fie schimbat. Zgomote ciudate se vor auzi in timpul rularii utilajului.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!
Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Garantie
Exista o posibilitate foarte mica ca acest rulment grup conic pentru buldoexcavator Terex 760 sa nu functioneze optim, daca il montezi corect. Dar pentru astfel de situatii, va fi util certificatul de garantie pe care il adaugam in colet, valabil 6 luni de zile.

Livrare
Livram acest rulment grup conic Terex 760 oriunde in tara, prin curierat rapid, iar tu ai posibilitatea de a verifica piesele inaintea platii, pentru a te asigura ca nu exista riscul de a fi nemultumit ulterior. O alta varianta este sa ridici piesele direct de la sediul nostru, unde noi te vom astepta!

Montaj
Pentru montaj, solicita-ne ajutorul si il vei primi in cel mai scurt timp, de la unul dintre mecanicii nostri colaboratori, care lucreaza in mod exemplar. Folosim o presa mecanica in montajul rulmentilor, pentru a evita deformarea lor, asa cum se intampla in cazul loviturilor de ciocan. Contacteaza-ne pentru orice operatiune ar fi nevoie la utilajul tau si iti venim in intampinare la fel de rapid. Suna-ne acum si afla mai multe!

Specificatii tehnice
Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:
Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment conic:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura