Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pentru buldoexcator Fiat Hitachi FB110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Buldoexcator Fiat Hitachi FB110
Out Of stock
Descriere
Iti recomandam acest rulment conic pentru buldoexcator Fiat Hitachi FB110, pentru a te bucura de o piesa de cea mai inalta calitate, o lunga perioada de timp. Este fabricat in Japonia, avand in componenta numai materiale deosebit de rezistente.

Rulmentii se vor monta in pereche, pentru a asigura o miscare de rotatie lipsita de excentricitate sau joc fata de axa a pinionului de atac. Recomandam schimbarea simeringului ce etanseaza puntea la locul de intrare al pinionului de atac.

Te incurajam sa ne contactezi pentru a afla toate detaliile de care ai nevoie. Unul dintre colegii nostri de la departamentul tehnic iti va lamuri orice nedumerire, complet gratuit. Pentru a comanda, suna-ne, trimite-ne un e-mail sau completeaza cererea de oferta propusa pe site-ul nostru.

Livram prin intermediul serviciilor de curierat rapid, care ajung peste tot in tara. Poti verifica piesele inainte de a le plati, pentru a te asigura ca totul este in ordine. O alta varianta este sa vii direct la sediul nostru din Bucuresti, in vederea ridicarii personale, iar noi te asteptam!

Montajul poate fi realizat tot de noi, in cel mai profesionist mod posibil. Avem colaborari cu mecanici specialisti si ateliere mobile in intreaga tara, care se indreapta rapid catre punctul tau de lucru. Folosim o presa mecanica in montarea rulmentilor, pentru a evita deformarea acestora. Daca ai si alte probleme cu utilajul, nu ezita sa ne contactezi!

Suna-ne acum si afla mai multe!

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:
Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment conic:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm

Codul pentru acest produs: 5OK8G9RT-O
Trimite mesaj
Din Gura in Gura