Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic punte fata Claas Targo K50

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Targo K50
Cod produs
2XC4LSQF-IA
Out Of stock
Descriere
Acest rulment grup conic Claas Targo K50 din oferta noastra poate fi al tau imediat! Acest rulment este o piesa de cea mai inalta calitate, ce poate fi a ta mai rapid decat te astepti! Este 100% original Carraro, fabricat in Japonia, din cele mai rezistente materiale. Garanteaza o perioada indelungata de exploatare, timp in care nu vei intampina niciun fel de problema in privinta lui. Poti solicita oferta, o avem pregatita sa-ti dezvaluie totul!

Montarea rulmentilor se realizeaza in pereche. Asigura o miscare de rotatie lipsita de excentricitate sau joc fata de axa al pinionului de atac. Recomandam sa schimbi si simeringul ce etanseaza puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Pentru a afla mai multe detalii despre acest rulment suna-ne! Unul dintre asistentii nostri de la departamentul tehnic iti va fi alaturi pentru a te lamuri in orice privinta. Vrei detalii? Oferim consultanta tehnica gratuit!

Rulment grup conic Claas Targo K50 - viata echipamentului se extinde!

Rulmentii sunt niste elemente mecanice, care ajuta la rotatia obiectelor si transmit sarcini intre diferite parti ale utilajelor. Ei au doua roluri cruciale. In primul rand de a sustine arborele rotativ din interiorul utilajului. Mentine astfel pozitia corecta a acestuia si mareste durata de utilizare a echipamentului. In al doilea rand, micsoreaza rezistenta la frecarea dintre doua suprafete metalice.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!

Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile noastre. Echipa de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Acest rulment grup conic punte fata pentru incarcator telescopic Claas Targo K50 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livram acest rulment grup conic Claas Targo K50 prin intermediul serviciilor de curierat rapid, care ajung oriunde in tara, rapid. Ai avantajul de a putea deschide coletul si verifica piesele inaintea platii, pentru a te asigura ca totul este in regula. O alternativa este sa vii direct la sediul nostru, pentru a ridica de aici coletul. Te asteptam!

Montajul poate fi realizat de catre profesionistii nostri, ce ajung in cel mai scurt timp la punctul tau de lucru. Folosim in montarea rulmentilor o presa mecanica pentru a evita deformarea lor, ca in cazul loviturilor de ciocan. Contacteaza-ne pentru orice problema intampinata la utilajul tau si nu vei regreta! Suna-ne acum si afla mai multe!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment conic:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura