Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment New Holland 9968047

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
TUBPS690-O-IA
Out Of stock
Descriere
Pentru a te bucura o indelungata perioada de timp de o piesa perfect originala, iti oferim acest rulment New Holland 9968047 excelent! Este o piesa fabricata in Japonia din cele mai rezistente materiale. Componenta Carraro este eficienta in conditii foarte grele de lucru! Fii unul dintre clientii nostri deosebit de multumiti de aceasta piesa exceptionala si comand-o chiar astazi! Comanzi simplu: prin telefon, e-mail sau direct pe site-ul nostru.

Rulmentii se monteaza in pereche, pentru a se asigura o miscare de rotatie lipsita de excentricitate sau joc fata de axa al pinionului de atac. Pentru a te bucura o perioada indelungata de piesa nou-achizitionata, este recomandat sa schimbi si simeringul ce etanseaza puntea la locul de intrare al pinionului de atac. Pentru mai multe detalii, suna-ne chiar acum la unul dintre numerele de telefon de pe site-ul nostru si unul dintre colegii nostri din cadrul departamentului tehnic va fi incantat sa te indrume, complet gratuit.

Rulment New Holland 9968047 - recomandat de catre specialisti!

Daca lubrifierea rulmentilor nu este optima, atunci ar putea aparea diferite probleme. De cele mai multe ori, aceste deteriorari pot fi observate destul de usor. Metalul are o culoare diferita si apar semne de microsudura. Rulmentul este uzat complet sau/si se blocheaza total. O alta problema cu care se confrunta aceste piese este legata de particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice. Acestea pot intrerupe pelicula de lubrifiant ducand la contaminarea rulmentilor.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Rulment New Holland 9968047 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificat de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Livram rulment New Holland 9968047 prin curierat rapid, in orice zona din tara. Ai posibilitatea de a verifica piesele inainte de a plati, pentru a te asigura ca totul este in ordine. Poti veni si la sediul nostru, de unde sa ridici personal coletul, in cazul in care este de preferat pentru tine. Te asteptam!

Iti recomandam sa apelezi la serviciile noastre de montaj si vei fi complet multumit, deoarece mecanicii profesionisti cu care colaboram se indreapta rapid catre punctul tau de lucru, folosind o presa mecanica pentru a elimina riscul deformarii rulmentilor, asa cum se intampla in cazul loviturilor de ciocan. Suntem alaturi de tine indiferent de problema intampinata la utilajul tau, asa ca suna-ne acum si solicita-ne ajutorul!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura