Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa cupa pentru excavator JCB JZ255

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB JZ255
Cod produs
03ROJQWK-S-IA
Out Of stock
Descriere
Gasesti acum in oferta noastra la un pret imbatabil bucsa cupa excavator JCB JZ255 - o piesa foarte rezistenta, proiectata pentru lucrul in conditii grele. Reprezinta o alternativa sigura si economica pentru piesa originala si este fabricata de un producator cu o lunga traditie in realizarea componentelor inlocuitoare pentru piesele JCB. Daca pregatesti o lucrare complexa de reparatii si ai nevoie de o oferta personalizata, adaptata scopului tau, apeleaza cu incredere la ACN Piese Utilaje!

Bucsa se va monta la articulatia dintre eclisa si cupa. Te rugam sa ne spui seria din talonul excavatorului pentru identificarea corecta a piesei. Este recomandat ca, odata cu inlocuirea bucselor, sa schimbi si simeringurile de etansare a articulatiilor. In acest fel vei prelungi durata de viata a bucselor si a bolturilor, asigurand pastrarea unsorii de gresare. In acest mod, vei preintampina patrunderea mizeriei ce ar conduce la o uzura prematura a pieselor.

Bucsa cupa excavator JCB JZ255 - doar in oferta noastra senzationala o gasesti!

La fel ca si in cazul oricaror alte componente ale utilajului, in momentul in care bucsele se uzeaza sau sunt defecte, acestea vor transmite semnale. Daca le identificam in timp util, vom putea inlocui bucsele inainte ca acestea sa produca defectiuni. Avand in vedere ca unul dintre rolurile bucselor este de a reduce vibratiile si frecarea dintre piesele metalice, atunci cand acestea sunt defecte, ele vor produce un sunet evident.

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Primesti bucsa cupa excavator JCB JZ255 prin curier rapid - oriunde in Romania. Platesti marfa dupa ce o primesti si o poti verifica, deschizand coletul inainte de a achita curierului. Daca optiunea de a ne vizita la sediul nostru din apropiere de Bucuresti te avantajeaza, te asteptam sa iti inmanam bucsa personal!

Vrei sa pui rapid in valoare noua bucsa de cupa, printr-un montaj specializat? Venim la adresa ta cu echipa noastra de service mobil - aflata in judetul tau si remediem complet orice defectiune a utilajului. Montam orice componenta necesita excavatorul si il readucem rapid in perfecta stare de functionare, chiar la punctul tau de lucru. Te rugam sa ne contactezi pentru mai multe detalii! Daca bratul excavatorului este foarte uzat si nu mai permite sa montezi bucse noi, apeleaza cu incredere la una dintre echipele noastre de alezare mobila! Venim la adresa ta si efectuam toate rectificarile necesare, pentru a-ti putea relua lucrul cu excavatorul in cele mai bune conditii.

Specificatii tehnice

Diametru exterior 95mm
Diametru interior 80mm
Inaltimea bucsei de 80mm
Bucsa prezinta 2 orificii pentru gresare si un sant interior pentru gresare. Pentru a prelungi durata de viata a articulatiilor, este bine sa le gresezi periodic.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura