Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa cupa pentru excavator JCB JZ235

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB JZ235
Cod produs
OWVE9YM6-S-IA
Out Of stock
Descriere
Daca bucsa dintre eclisa si cupa da semne de uzura, alege sa o inlocuiesti din timp cu o piesa noua - de buna calitate! Gasesti in oferta noastra promotionala bucsa cupa excavator JCB JZ235 - o piesa extrem de rezistenta la uzura, disponibila la un pret excelent. Este fabricata de o firma specializata in realizarea componentelor alternative JCB, cu asta se ocupa de mai multe decenii. Nu numai ca ne preocupam sa-ti aducem cele mai bune componente, ne ingrijim sa intri in posesia lor cat mai repede. In doar 24 de ore orice produs comandat ajunge la tine!

La articulatia dintre eclisa si cupa se va realiza montajul acestei componente de calitate. Daca vrei sa prelungesti la maximum intervalele de schimb ale bucselor si ale bolturilor, este important sa gresezi articulatiile periodic. Totodata, pentru pastrarea unsorii de gresare si pentru prevenirea patrunderii mizeriei, este important sa inlocuiesti si simeringurile de etansare a articulatiilor atunci cand montezi bucse noi. Informatii detaliate poti primi gratuit de la consultantii nostri!

Bucsa cupa excavator JCB JZ235 - fabricata de un producator cu traditie!

Bucsele sunt niste componente de suspensie de mici dimensiuni si au un rol esential in procesul de reducere a frecarii dintre piesele metalice ale utilajului si amortizarea vibratiilor in timpul manevrelor pentru ca acestea sa nu afecteze alte componente ale echipamentului. Trebuie sa intelegi ca bucsele sunt foarte importante atunci cand vine vorba de integritatea functionala a unui utilaj si de siguranta operatorului.

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!

Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Bucsa cupa excavator JCB JZ235 va ajunge la tine imediat, oriunde pe teritoriul tarii - cu ajutorul curieratului de mare viteza. Modalitatea de plata este ramburs (la livrare). Pentru a te convinge ca marfa corespunde asteptarilor tale, vei putea deschide coletul inainte de a plati factura. Daca doresti sa ridici bucsa personal, te asteptam la sediul nostru din apropiere de Bucuresti!

Cauti un service de calitate, unde sa poti realiza montajul specializat al bucsei de cupa? Venim la punctul tau de lucru cu o echipa de mecanici profesionisti, aflata in judetul tau. Montam orice componenta necesita utilajul si il readucem imediat in perfecta stare de functionare, eficient. Te rugam sa ne contactezi pentru informatii suplimentare despre acest serviciu! In situatia in care bratul este prea uzat si nu mai permite montajul noilor bucse, echipa noastra de alezare mobila este la dispozitia ta si poate efectua toate modificarile necesare, chiar la adresa unde ai excavatorul.

Specificatii tehnice

Diametru exterior 95mm
Diametru interior 80mm
Inaltimea bucsei de 80mm
Bucsa prezinta 2 orificii pentru gresare si un sant interior pentru gresare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura