Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa cupa pentru excavator JCB JS330

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB JS330
Cod produs
G4Z58EHD2-S-IA
Out Of stock
Descriere
Bucsa cupa excavator JCB JS330 reprezinta o alternativa foarte buna pentru piesa uzata, avand o constructie extrem de solida si un pret foarte accesibil. Este fabricata de o firma care face piese alternative pentru utilajele JCB de mai multe decenii. Pentru a o comanda simplu si rapid, trebuie doar sa ne suni si sa ne comunici seria de sasiu a utilajului pentru a ne asigura de compatibilitatea piesei. Imediat ce comanda va fi plasata, se expediaza coletul cu piesa si va ajunge la tine in 24 de ore!

Piesa se monteaza la articulatia dintre eclisa si cupa! Pentru a proteja bucsele si bolturile, este important sa inlocuiesti la montaj si simeringurile de etansare a articulatiilor. Acestea asigura pastrarea gresarii si previn patrunderea corpurilor straine, ce pot provoca uzura prematura a pieselor. Pentru a prelungi cat mai mult durata de exploatare a articulatiilor, specialistii in utilaje grele recomanda sa le gresezi la intervale regulate de timp.

Bucsa cupa excavator JCB JS330 - scoate maximul din utilajul tau!

Atunci cand bucsele sunt uzate, acest lucru va conduce la defectarea rapida a altor componente, ceea ce poate provoca daune importante utilajului. Avand in vedere ca bucsele sunt realizate din material flexibil, este absolut normal ca ele sa fie componente consumabile si sa necesite inlocuire periodica. De obicei, uzarea bucselor vine ca urmare a unui grad de compresie prelungit sau a deteriorarii compusilor care isi pierd proprietatile fizico-chimice.

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!

Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Bucsa cupa excavator JCB JS330 ajunge la tine prin intermediul curieratului rapid, in orice localitate a tarii. Platesti piesa dupa ce o primesti si o poti verifica in prealabil, deschizand pachetul cand ajunge la tine. Bucsa poate fi ridicata si direct de la noi, daca ne vizitezi la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Esti in cautarea unui atelier specializat unde sa poti realiza montajul profesionist al bucsei de cupa? Avem echipe de mecanici experimentati in toate zonele importante ale tarii, care se pot deplasa rapid la adresa excavatorului tau si il pot repara complet, sigur si la pretul corect. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii sau programeaza chiar acum o interventie si convinge-te! Daca bratul este foarte uzat si nu iti mai permite sa montezi noi bucse, avem echipe de alezare mobila in toate judetele, care pot interveni direct asupra excavatorului tau si pot reda articulatiilor functionalitatea optima.

Specificatii tehnice

Diametru exterior 95mm
Diametru interior 80mm
Inaltimea bucsei de 80mm
Bucsa prezinta 2 orificii pentru gresare si un sant interior pentru gresare si se monteaza la articulatia dintre eclisa si cupa. Piesa este compatibila si cu modelul JCB JS330XD
Trimite mesaj
Din Gura in Gura