Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa cupa pentru excavator JCB JS260

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB JS260
Cod produs
G1QZW4O2-S-IA
Out Of stock
Descriere
Gasesti in oferta noastra speciala bucsa cupa excavator JCB JS260 - o piesa cu o constructie foarte solida. Ea poate functiona fara probleme o lunga perioada de timp, chiar in conditii foarte dificile de lucru. Este produsa de o firma specializata in realizarea pieselor alternative pentru echipamentele JCB. Daca doresti sa comanzi piesa sau daca esti interesat de mai multe piese de schimb pentru excavator, este suficient sa ne suni si sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici. O comanzi, o montezi si iti reiei treaba cu excavatorul in cele mai bune conditii.

La articulatia dintre eclisa si cupa vei monta aceasta componenta. Daca vrei sa prelungesti durata de exploatare a bucselor si a bolturilor, mecanicii nostri recomanda sa inlocuiesti si simeringurile de etansare a articulatiilor. Vei asigura in acest fel pastrarea gresarii si vei preveni patrunderea mizeriei care ar cauza o deteriorare rapida a pieselor. Este de asemenea indicat sa gresezi periodic articulatiile pentru a le prelungi la maximum durata de viata.

Bucsa cupa excavator JCB JS260 - o componenta foarte rezistenta!

La fel ca si in cazul oricaror alte componente ale utilajului, in momentul in care bucsele se uzeaza sau sunt defecte, acestea vor transmite semnale. Daca le identificam in timp util, vom putea inlocui bucsele inainte ca acestea sa produca defectiuni. Avand in vedere ca unul dintre rolurile bucselor este de a reduce vibratiile si frecarea dintre piesele metalice, atunci cand acestea sunt defecte, ele vor produce un sunet evident.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!

Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Bucsa cupa excavator JCB JS260 va ajunge in posesia ta imediat, prin intermediul curieratului rapid - oriunde in Romania. Vei plati marfa atunci cand o vei primi. Vei avea posibilitatea sa desfaci pachetul pentru a te asigura ca piesa corespunde asteptarilor tale, inainte de a o plati. Daca vrei sa ridici componenta direct de la noi, te asteptam la depozitul nostru - in apropiere de Bucuresti!

Vrei sa montezi in conditii optime de siguranta noua bucsa, intr-un service specializat aflat aproape de tine? Dispunem de echipe de tehnicieni experimentati in toate zonele tarii, pregatite sa intervina direct asupra excavatorului tau si sa remedieze eficient toate defectiunile utilajului. In cazul in care bratul este uzat si nu permite montajul noilor bucse, apeleaza cu incredere la echipa noastra de alezare mobila! Tehnicienii nostri experimentati pot veni chiar la punctul de lucru al excavatorului tau si pot efectua eficient toate modificarile necesare. Pentru a programa o interventie tehnica sau pentru a afla mai multe detalii despre acest serviciu, te rugam sa ne contactezi!

Specificatii tehnice

Diametru exterior 95mm
Diametru interior 80mm
Inaltimea bucsei de 80mm
Bucsa prezinta 2 orificii pentru gresare si un sant interior pentru gresare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura