Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa cupa pentru excavator JCB JS220

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB JS220
Cod produs
IGJKQLNW-S-IA
Out Of stock
Descriere
Bucsa cupa excavator JCB JS220 reprezinta o alternativa sigura si foarte avantajoasa ca pret. Este realizata la cele mai inalte standarde de calitate. Producatorul este unul de traditie care este specializat in fabricarea componentelor alternative pentru utilajele JCB, de mai multe decenii. Aceasta piesa de calitate deosebita se monteaza la articulatia dintre eclisa si cupa. Cere acum o oferta pentru aceasta bucsa si maine poate fi a ta! Suna chiar acum!

Pentru prelungirea duratei de viata a bolturilor si a bucselor, este esential sa inlocuiesti si simeringurile de etansare a articulatiilor atunci cand montezi noile bucse. Bolturile si bucsele lucreaza in siguranta pentru o lunga perioada de timp doar daca sunt gresate corespunzator, la intervale regulate de timp. In cazul in care bratul este prea uzat si nu permite montarea unei bucse noi, echipa noastra de alezare mobila este la dispozitia ta si poate efectua imediat modificarile necesare. Ne deplasam rapid la adresa ta si redam articulatiilor functionalitatea optima!

Bucsa cupa excavator JCB JS220 - comanda chiar acum acest element esential!

Bucsele sunt niste componente de suspensie de mici dimensiuni si au un rol esential in procesul de reducere a frecarii dintre piesele metalice ale utilajului si amortizarea vibratiilor in timpul manevrelor pentru ca acestea sa nu afecteze alte componente ale echipamentului. Trebuie sa intelegi ca bucsele sunt foarte importante atunci cand vine vorba de integritatea functionala a unui utilaj si de siguranta operatorului.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Bucsa cupa excavator JCB JS220 va ajunge la adresa ta (oriunde in Romania) prin curierat rapid - cu plata la livrare. Inainte de a achita contravaloarea marfii, poti sa deschizi si sa verifici continutul coletului. Daca optezi sa ridici bucsa direct de la noi, te asteptam la depozitul nostru din apropiere de Bucuresti!

Serviciul mobil de asistenta tehnica este la dispozitia ta in toate judetele tarii. Mecanicii nostri specializati se pot deplasa imediat la adresa ta si pot repara complet orice problema a excavatorului. Apeland la acest serviciu, iti poti relua treaba cu utilajul in siguranta, in cel mai scurt timp. Te rugam sa ne contactezi pentru mai multe informatii! In cazul in care bratul este prea uzat si nu permite montarea unei bucse noi, echipa noastra de alezare mobila este la dispozitia ta si poate efectua imediat modificarile necesare. Ne deplasam rapid la adresa ta si redam articulatiilor functionalitatea optima, pentru ca tu sa iti reiei treaba cu excavatorul in cele mai bune conditii.

Specificatii tehnice

Diametru exterior 95mm
Diametru interior 80mm
Inaltimea bucsei de 80mm
Piesa este compatibila cu modelele: JCB JS220, JCB JS220HD, JCB JS220HR, JCB JS220LC, JCB JS220LCT, JCB JS220LR, JCB JS220LRT, JCB JS220LX, JCB JS220LXDT, JCB JS20LXT, JCB JS220NCT, JCB JS220NXDT, JCB JS220S, JCB JS220SC, JCB JS220SCT, JCB JS220SXDT, JCB JS220XD.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura