Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa antebrat pentru excavator JCB JS150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB JS150
Cod produs
81BOZGVM-S-IA
Out Of stock
Descriere
Daca vrei sa echipezi utilajul cu o bucsa foarte rezistenta la uzura, dar care sa aiba un pret de achizitie rezonabil, iti recomandam sa iei in calcul aceasta bucsa antebrat excavator JCB JS150 din oferta noastra. Este o componenta realizata de o companie de traditie, care realizeaza piese alternative pentru utilajele JCB de foarte mult timp. Daca vrei sa comanzi chiar acum bucsa ori daca esti interesat de mai multe componente potrivite pentru utilaj, consilierii nostri specializati sunt la dispozitia ta si iti ofera ajutorul necesar.

Monteaza aceasta componenta intre brat si antebrat. Daca vrei sa eviti pierderea gresarii si patrunderea impuritatilor, este recomandat ca o data cu inlocuirea bucselor sa schimbi si simeringurile de etansare a articulatiilor. Vei prelungi considerabil in acest fel durata de exploatare a bucselor si a bolturilor. De asemenea, iti recomandam sa ungi periodic articulatiile, pentru a te bucura de o functionare sigura si indelungata a pieselor.

Bucsa antebrat excavator JCB JS150 - are o constructie robusta!

Atunci cand bucsele sunt uzate, acest lucru va conduce la defectarea rapida a altor componente, ceea ce poate provoca daune importante utilajului. Avand in vedere ca bucsele sunt realizate din material flexibil, este absolut normal ca ele sa fie componente consumabile si sa necesite inlocuire periodica. De obicei, uzarea bucselor vine ca urmare a unui grad de compresie prelungit sau a deteriorarii compusilor care isi pierd proprietatile fizico-chimice.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!

Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Bucsa antebrat excavator JCB JS150 va ajunge la adresa ta in scurt timp de la comanda, prin intermediul serviciului de curierat rapid, oriunde in Romania. Modalitatea de plata este ramburs. Pentru a te asigura ca marfa primita corespunde cerintelor tale, vei putea deschide coletul inainte de a achita curierului. Daca ai drum sau daca locuiesti in Bucuresti sau imprejurimi, poti ridica bucsa direct de la depozitul nostru.

Daca esti interesat si de montaj, noi colaboram cu mecanici specializati din toate judetele tarii, pregatiti sa intervina direct asupra buldoexcavatorului tau si sa il repare complet, repede si la un pret excelent. Pentru a stabili chiar acum o interventie tehnica sau pentru a afla mai multe informatii despre acest serviciu, te rugam sa ne contactezi! Daca montajul noilor bucse este ingreunat de uzura excesiva a bratului, echipa noastra de alezare mobila este la dispozitia ta, pentru a efectua rapid rectificarea piesei si pentru a readuce articulatiile bratului intr-o stare de lucru impecabila.

Specificatii tehnice

Diametru exterior 95mm
Diametru interior 80mm
Inaltimea bucsei de 80mm

Bucsa prezinta 2 orificii pentru gresare si un sant interior pentru gresare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura