Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru buldoexcavator Terex 750

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Terex 750
Cod produs
1C7HDSUP-O-IA
Out Of stock
Descriere
Acest exceptional rulment grup conic Terex 750 te va face sa uiti de probleme! Nu mai intampini neplaceri cum ai facut-o cu piese de calitate indoielnica. El, fiind o piesa 100% originala Carraro, are o rezistenta remarcabila. Nu te va lasa la greu mult timp de la momentul achizitiei. Este inegalabil din punct de vedere al calitatii si durabilitatii. Plaseaza comanda si vei avea acest rulment grup conic rapid! Are un pret avantajos!

Rulmentii se monteaza in pereche pentru a se asigura o miscare de rotatie fara excentricitate sau joc fata de axa al pinionului de atac. Recomandam schimbarea simeringului ce etanseaza puntea din fata, la locul de intrare al pinionului de atac. Suna-ne acum pentru a afla mai multe detalii despre rulment. Primesti consultanta tehnica complet gratuita! Apeleaza pentru un montaj profesionist la echipa noastra de mecanici. Vor face o treaba minunata!

Rulment grup conic Terex 750 - se expediaza prin curier rapid!
Un rulment este format dintr-un set de role de otel tinute impreuna de catre doua benzi de metal. Uzura nu poate fi evitata, intr-un final, acesta cedand inevitabil. Zgomotele neobisnuite care apar in timpul rularii utilajului sunt unele dintre cel mai des intalnite simptome si sunt usor de recunoscut de catre operatorii care conduc zi de zi echipamentul. Inlocuirea lor trebuie facuta in cel mai scurt timp si doar in service-uri autorizate!

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!
Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile ACN Piese Utilaje. Echipa noastra de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Garantie
Garantia care te va asigura ca orice situatie va fi remediata rapid o primesti in acelasi pachet cu acest rulment grup conic pentru buldoexcavator Terex 750 comandat. Ea este valabila 6 luni de zile.

Livrare
Vino la sediul nostru si ridica personal acest rulment grup conic Terex 750 sau opteaza pentru a iti fi trimis prin intermediul serviciilor de curierat rapid, care ajung in toate zonele tarii! Acceptam plata in sistem ramburs, iar tu poti verifica starea pieselor inainte de a plati, pentru a fi sigur ca nu vei intampina probleme ulterior.

Montaj
Pentru a avea parte de ajutor specializat la montaj, apeleaza la noi si-l primesti in cel mai scurt timp posibil! Mecanicii cu care colaboram lucreaza exemplar, pentru ca tu sa te poti bucura de o perioada de exploatare cat mai indelungata a piesei, precum si de maxima eficienta a acesteia. Rulmentii vor fi, deci, montati cu ajutorul unei prese mecanice, pentru a nu fi deformati. Cere-ne ajutorul in privinta oricarei probleme intampinate la utilajul tau si nu vei fi dezamagit! Suna-ne acum si te lamurim in orice privinta!

Specificatii tehnice
Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:
Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment conic:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura