Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de frana Case 85824114

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 85824114
Cod produs
TXMAHL3B-AS
Out Of stock
Descriere
Suntem fericiti de fiecare data cand un client nou isi face aparitia! Fericiti ca putem oferi inca unei persoane oportunitatea de a beneficia de calitate la pret avantajos! Calitatea la noi este criteriul esential pentru fiecare produs si serviciu! Intocmai si aceasta pompa frana Case 85824114 a fost trecuta prin acest filtru pentru a putea apartine colectiei noastre originale de piese!
Uneori poti trece de circumstantele tale actuale doar daca schimbi ceva! In acest domeniu este esential ca la un moment dat sa schimbi tactica! Aceasta trebuie sa se raporteze la noile tendinte, in functie de cat de mult a avansat tehnologia! Te invitam la o sesiune de informatii care iti vor inunda cunostintele! Agentii nostri experti vor avea grija sa iti sugereze fix ceea ce te va ajuta!

Aceasta pompa frana Case 85824114 se incadreaza cu succes intre piesele performante!
Rolul unei piese este eticheta sa atunci cand vine momentul punerii sale in functiune! Fiecare muncitor cauta o anumita piesa in functie de acest criteriu. De indata ce ai gasit-o ai vrea sa ai garantia ca isi va indeplini rolul pe durata indelungata! Stai fara griji in privinta acestei pompe de frana! Are un rol esential in functionarea corecta a sistemului de franare! Iti recomandam sa achizitionezi si lichidul de frana original! Astfel vei prelungi durata de viata a piesei si vei preveni deteriorarea prematura a garniturilor din interiorul cilindrilor pompei.

Nu te costa nimic sa evoluezi!
Ne dorim sa fim mai aproape si mai utili clientilor nostri, motiv pentru care am infiintat serviciul gratuit de consultanta! Acum ai o portita deschisa catre cele mai actuale informatii din domeniu pe care le poti clasa in asa fel incat sa iti formezi o structura bine definita pentru dezvoltarea afacerii! Apeleaza la agentii nostri pentru:
• informatii de ultima ora;
• un plan personalizat de intretinere;
• indrumare catre un atelier performant de montaj;
• sustinere in alegerea compatibila a piesei.

Indiferent ce ai achizitiona, iti doresti o asigurare in privinta acelui produs! Este de inteles avand in vedere ca investesti banii proprii! Aceasta pompa de frana Case 85824114  este o investitie sigura intrucat detine certificat de garantie! Acesta este valabil 6 luni de zile pentru defectiunile din fabrica!

Viteza ne caracterizeaza si am invatat sa dam randament sub presiune! Clientii nostri au nevoie sa isi primeasca produsele in timp optim iar noi ne conformam! Aceasta pompa frana Case 85824114  va ajunge la usa ta in timp de 24 de ore! Alege sa ne soliciti online sau telefonic, accesand datele noastre de contact!

Alegerile ieftine te vor costa scump! Nu te amagi ca, apeland la un serviciu improvizat iti vei tine economiile la pusculita! Utilajul tau si piesa achizitionata merita o manopera de calitate direct proportionala cu calitatea lor! Este imposibil sa pretinzi performanta de la o piesa care nu este intretinuta corespunzator! De aceea, este absolut necesar sa te indrepti catre un atelier de specialitate pentru o astfel de interventie!

Specificatii

• Distanta dintre centrele gaurilor de prindere este de 60 mm
• Lungimea cilindrului (fara tija) este de 150 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura