Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de frana pentru buldoexcavator New Holland NH95

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland NH95
Cod produs
CVPXMNBD-S-IA
Out Of stock
Descriere
Daca te pregatesti de un sezon incarcat de lucrari cu buldoexcavatorul, iti recomandam sa te asiguri ca sistemul de franare functioneaza la parametrii corecti de lucru. Daca exista pierderi de lichid de frana, verifica daca nu cumva garniturile din interiorul cilindrilor pompei de frana s-au uzat excesiv! Daca acest lucru se confirma, este important sa inlocuiesti pompa rapid cu una noua. Pompa de frana New Holland NH95 are un pret foarte accesibil, care te va incanta! Este o componenta originala Bosch, deosebit de rezistenta la uzura.

Este o piesa noua, care vine insotita de garantie! O poti comanda imediat ce suni la unul dintre numerele de telefon afisate. Pentru a te asigura ca pompa se potriveste cu buldoexcavatorul, te rugam sa ne trimiti seria de sasiu a utilajului. Comunicam excelent si prin intermediul aplicatiei WhatsApp. Pentru a proteja pe viitor garniturile pompei de frana, iti recomandam sa folosesti lichidul de frana original, specificat de producatorul buldoexcavatorului. Alegi rapid piesele si accesoriile adecvate tipului tau de activitate cu ajutorul echipei noastre tehnice!

Pompa de frana New Holland NH95 - plaseaza chiar acum comanda!

Pompa de frana este un element important al sistemului de franare, ea fiind responsabila de crearea presiunii lichidului de frana, care este transmisa catre roti prin conducte. Pompa de frana are un rezervor incorporat care contine lichidul de frana necesar. Pompa in sine consta dintr-o carcasa care actioneaza ca un cilindru si un piston care se deplaseaza in ea, aceasta fiind etansata cu garnituri. Este recomandat ca schimbarea pompei de frana sa se realizeze doar in service-uri autorizate!

Consultanta gratuita si piese durabile doar la ACN Piese Utilaje!

Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Pompa de frana pentru buldoexcavator New Holland NH95 se afla in garantie timp de sase luni, conform specificatiilor producatorului.

In cel mult 24 de ore de la confirmarea comenzii, pompa de frana New Holland NH95 va ajunge la tine, indiferent de zona tarii in care iti desfasori activitatea. Platesti ramburs. Lucram cu firme de curierat rapid care iti permit sa verifici marfa din colet inainte de a o plati. Daca ai drum sau daca locuiesti in Bucuresti sau proximitate, te asteptam la depozit, sa iti inmanam piesele personal!

Vrei sa montezi noua componenta in deplina siguranta, intr-un service de specialitate? Lucram cu mecanici excelenti din toate judetele tarii, care iti pot veni rapid in ajutor si pot remedia orice problema a utilajului, chiar la punctul tau de lucru. Te rugam sa ne contactezi pentru detalii suplimentare!

Specificatii tehnice

Distanta dintre centrele gaurilor de prindere este de 60 mm
Lungimea cilindrului (fara tija) este de 150 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura