Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de frana pentru buldoexcavator New Holland NH75

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland NH75
Cod produs
LVJGUI7P-S-IA
Out Of stock
Descriere
In clipa in care ai constatat ca nivelul lichidului de frana scade frecvent, este foarte posibil ca garniturile din interiorul cilindrilor pompei sa se fi uzat excesiv. In aceasta situatie, trebuie sa iei in calcul inlocuirea rapida a pompei de frana. Suntem pregatiti sa te intampinam cu pompa de frana New Holland NH75 - o componenta originala Bosch. Este o piesa noua, cu certificat de garantie. Are o constructie robusta care o recomanda pentru o exploatare de lunga durata, chiar in conditii foarte grele de lucru.

Beneficiezi de o functionare eficienta a piesei pentru mult timp daca intrebuintezi lichidul de frana original, specificat in cartea de service a buldoexcavatorului. Ca sa te asigura de compatibilitatea pompei cu utilajul tau, este necesar sa ne trimiti seria de sasiu aflata in talon, iar tehnicienii vor face identificarea piesei in timpul cel mai scurt. Daca doresti o oferta completa a pieselor din compunerea sistemului de franare ori daca esti interesat si de alte componente originale pentru buldoexcavator, apeleaza cu incredere la consilierii nostri specializati!

Pompa de frana New Holland NH75 - o piesa originala care iti ofera siguranta!

Franele auto sunt fara indoiala cel mai important element al utilajului noastru. Pentru ca este mai important sa reusesti sa te opresti, decat sa accelerezi. Nu ar trebui sa te joci cu piesele care iti salveaza literalmente viata. Pompa de frana este suspectul principal atunci cand apesi frana si nu se intampla mare lucru. Un service autorizat este urmatoarea ta oprire. Aici inlocuiesti pompa si acorzi atentie lichidului de frana! In primul rand, acesta trebuie sa fie conform cu cerintele prevazute de producator.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Pompa de frana pentru buldoexcavator New Holland NH75 se afla in garantie, conform conditiilor specificate in certificat. Timp de sasae luni esti acoperit in caz de defectiuni.

Pompa de frana New Holland NH75 va ajunge rapid la adresa ta, oriunde in Romania, in cel mult 24 de ore de la confirmarea comenzii. Plata o vei efectua in sistem ramburs. Inainte de a achita contravaloarea marfii, poti verifica bunurile din colet, deschizandu-l in prezenta curierului. Te asteptam langa Bucuresti, daca vrei sa ridici bunurile direct de la sediul nostru!

Vrei sa montezi pompa intr-un service de incredere, pentru a relua lucrul cu utilajul fara probleme? Avem echipe specializate de mecanici in toate judetele Romaniei, pregatite sa intervina direct la punctul tau de lucru si sa remedieze complet orice defectiune a buldoexcavatorului. Te rugam sa ne contactezi pentru mai multe informatii despre acest serviciu optional!

Specificatii tehnice

Distanta dintre centrele gaurilor de prindere este de 60 mm
Lungimea cilindrului (fara tija) este de 150 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura