Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de frana pentru buldoexcavator New Holland 675E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 675E
Cod produs
JYLAU576-S-IA
Out Of stock
Descriere
Daca stii ca urmeaza sa exploatezi buldoexcavatorul in conditii grele de lucru pentru o lunga perioada de timp, este esential ca sistemul de franare sa functioneze impecabil. Constatarea ca exista pierderi frecvente de lichid de frana, iti arata ca garniturile din interiorul cilindrilor pompei s-au uzat. Pentru ca trebuie sa iei in calcul inlocuirea rapida a pompei cu o piesa noua, gasesti acum in oferta noastra pompa de frana New Holland 675E la un pret excelent! Este o componenta noua, originala Bosch - cu garantie, pe care o expediem urgent.

Iti recomandam sa folosesti lichidul de frana original, cel specificat de producatorul utilajului. Evita, astfel, deteriorarea prematura a garniturilor din cilindrii pompei. Detalii despre aceasta piesa ori despre alte componente originale pentru buldoexcavator poti afla de la echipa tehnica. Asistentii iti ofera cu placere toate informatiile care te intereseaza. De fiecare data cand cumperi piese de schimb, iti acordam consultanta tehnica gratuita.

Pompa de frana New Holland 675E - acorda atentie si lichidului de frana!

In cazul in care carcasa pompei este uzata, aceasta va provoca distrugerea rapida a garniturilor. Daca este necesar sa inlocuiesti pompa de frana, du utilajul intr-un atelier de service autorizat. Fara cunostinte temeinice de mecanica si fara experienta in astfel de reparatii, posibilele erori de montaj pot afecta serios sistemul de franare. Se necesita reumplerea sistemului de frana cu fluid nou. Nu uita sa verifici mereu lichidul de frana si sa-l schimbi in functie de cerintele producatorului.

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!

Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Pompa de frana pentru buldoexcavator New Holland 675E are un certificat de garantie - valabil sase luni de zile in conditiile specificate de producator.

Pompa de frana New Holland 675E va ajunge la adresa ta (oriunde in tara) in cel mult 24 de ore de la comanda. Vei plati marfa in sistem ramburs (la livrare). Inainte de a achita curierului, poti sa deschizi si sa verifici continutul coletului, pentru a te asigura ca bunurile corespund asteptarilor tale. Pompa de frana poate fi ridicata si direct de la sediul nostru.

Vrei sa montezi noua piesa intr-un service specializat, pentru a relua treaba cu utilajul fara probleme? Lucram cu tehnicieni foarte priceputi din toate judetele tarii, care se pot deplasa rapid la adresa ta si pot repara complet orice defectiune a buldoexcavatorului. Apeland la acest serviciu - disponibil la nivel national, utilajul tau va reveni la lucru in siguranta, in timpul cel mai scurt. Pentru detalii suplimentare, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii firmei!

Specificatii tehnice

Distanta dintre centrele gaurilor de prindere este de 60 mm
Lungimea cilindrului (fara tija) este de 150 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura