Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru incarcator telescopic Komatsu WH714

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WH714
Cod produs
LG2UJD7X-G-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de apa Komatsu WH714 se afla acum in depozitul nostru si e disponibila pentru livrare rapida, la un pret fabulos de mic. Axul, paletii, rulmentul si presetupa care stau la baza acesteia au fost fabricate in Italia, iar pompa de apa a fost optimizata pentru a oferi performante convingatoare si anduranta. Pompa de apa pe care ti-o propunem ajunge in posesia ta impreuna cu un o-ring de care vei avea nevoie pentru a etansa corpul pompei si blocul motor. O poti monta si pe modelele Komatsu WH714-1, WH714H-1 si WH714H-1E0.

Pentru detalii necesare unei achizitii intelepte poti apela la serviciul gratuit de consultanta. Tot la consultantii nostri vei gasi raspunsuri la intrebari despre mentenanta unui incarcator telescopic. Fiecare utilaj are specificul sau, iar specialistii nostri sunt asi in domeniu. Daca vrei sa-ti monteze un mecanic de la noi piesa comandata, trebuie sa ne spui si in 24 de ore ai si piesa si montajul gata!

Pompa de apa Komatsu WH714 - performante convingatoare imediat ce o montezi!

Ai gasit-o! Dar ai idee de ce s-a stricat cea de dinainte? Hai sa fim atenti la cauze si semne, mereu e ceva care anunta pacostea. Urmele de uzura intensa la nivelul lagarelor pot provoca deformarea sau chiar desprinderea curelei de la fulia motorului. Urmele de rugina pe suprafetele metalice nu-s semn bun. Deteriorarile garniturilor din presetupa pot duce la pierderi de antigel sau la inundarea rulmentului. Contaminarea lichidului de racire cu agenti poluanti iti poate afecta buna functionare a pompei de apa.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!

Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Termenul de garantie pentru pompa de apa pentru incarcator telescopic Komatsu WH714 este de un an de la achizitionare. Evita situatia de a avea garantia intrerupta si acorda atentie deosebita procesului de montare a pompei. Fisa tehnica pe care o punem la dispozitie te va ghida catre o montare usoara.

Comanzi pompa de apa Komatsu WH714 prin telefon sau completezi formularul de pe site-ul ACN Piese Utilaje. Produsul va ajunge la tine in decurs de o zi lucratoare, indiferent de destinatie. Ai de asemenea posibilitatea de a ridica produsul direct de la sediul nostru, chiar in ziua in care ai dat comanda.

Daca ai nevoie de un mecanic specializat pentru reparatia incarcatorului telescopic, cere-ne o oferta si vom trimite urgent un atelier mobil la punctul de activitate al utilajului.

Specificatii tehnice

Distanta dintre gaurile de prindere este de 146mm (masurata intre centrele gaurilor);
Diametrul paletilor este de 82mm;
Adancimea pompei de la nivelul prinderii de bloc (sau inaltimea paletilor) este de 37mm;
Inaltimea pompei masurata de la nivelul blocului motor este de 112mm;
Inaltimea fuliei este de 61mm;
Diametrul fuliei este de 89.5mm;
Banda (partea pe care ruleaza cureaua) este de 43mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura