Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru tractor Case Maxxum 100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Maxxum 100
Cod produs
X2A7KTNI-G-IA
Out Of stock
Descriere
Mentenanta tractorului se asigura doar prin inlocuirea pieselor vechi cu alternative de calitate. Recomandam astfel pompa de apa Case Maxxum 100 fabricata din materiale care garanteaza o foarte buna compatibilitate. Componentele de baza ale acesteia, adica axul, paletii, rulmentul si presetupa, au fost produse in atelierele italiene pentru ca pompa de apa sa genereze cele mai bune rezultate. Pretul foarte accesibil este un alt factor care favorizeaza achizitionarea acestei pompe.

Si tu poti mentine functionarea optima a pompei de apa pentru cat mai multi ani prin folosirea constanta a unui antigel cu proprietati anticorozive. Daca ai nevoie de sfaturi suplimentare in legatura cu modul de folosire al antigelului, branduri recomandate si alte solutii tehnice pentru functionarea optima a tractorului tau, ia legatura cu noi prin telefon sau scrie-ne direct pe site si beneficiezi astfel de consultanta tehnica grauita.

Pompa de apa Case Maxxum 100 - o piesa produsa special pentru tractorul tau!

Ne-am obisnuit clientii cu produse de calitate, preturi bune si sfaturi utile. Pompa de apa este o piesa esentiala pentru utilajul tau. Este imperativ sa-i recunosti semnele de uzura ca sa previi o situatie si mai neplacuta. Nu trebuie sa fii mecanic ca sa recunosti unele probleme. Prezenta urmelor de rugina pe suprafetele metalice poate fi un indiciu. De asemenea, pierderile de antigel ar putea sa-ti dea de gandit.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!

Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Certificatul de garantie care se livreaza cu aceasta pompa de apa pentru tractor Case Maxxum 100 este valabil un an de la achizitionare. Pentru asta, trebuie doar sa te asiguri ca ai montat pompa corect, conform instructiunilor livrate cu produsul.

Vei primi pompa de apa Case Maxxum 100 in decurs de 24 de ore de la comanda, indiferent de localitate. Platesti in sistem ramburs dupa ce verifici coletul in prezenta curierului, iar daca vrei sa ridici produsul personal, te asteptam la sediul nostru oricand dupa ce ai plasat comanda.

Pentru reparatii complexe asupra tractorului sau orice interventie care solicita ajutor profesionist, contacteaza-ne oricand si vom veni rapid cu un atelier mobil, acolo unde e necesar.

Specificatii tehnice

Distanta dintre gaurile de prindere este de 146mm (masurata intre centrele gaurilor);
Diametrul paletilor este de 82mm;
Adancimea pompei de la nivelul prinderii de bloc (sau inaltimea paletilor) este de 37mm;
Inaltimea pompei masurata de la nivelul blocului motor este de 112mm;
Inaltimea fuliei este de 61mm;
Diametrul fuliei este de 89.5mm;
Banda (partea pe care ruleaza cureaua) este de 43mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura