Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare tractor John Deere 6190J

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 6190J
Cod produs
KNAM34E1-C-IA
Out Of stock
Descriere
Specialistii nostri iti recomanda doar piese de calitate, care sa functioneze optim si sa ofere eficienta maxima. De aceea, pompa electrica alimentare John Deere 6190J se afla pe stoc si o poti folosi pentru inlocuirea modelului original. Ea functioneaza la 12V, 6.5A si asigura un debit de 125 litri pe ora, la o presiune maxima de 3 Bari. Este identica cu cea originala, dar are un pret mult mai mic. Provine din Europa, iar noi ne ocupam de comercializarea ei la nivel national in fiecare zi! Din acest motiv, stocul este permanent aprovizionat si o poti comanda chiar acum!

Alaturi de ea poti achizitiona filtrul de combustibil, ca sa le schimbi simultan, avand astfel asigurata o garantie extinsa si o durata mult mai lunga de exploatare. Ia legatura cu specialistii nostri la numerele de telefon afisate. Primesti orice informatii legate de pompa sau alte articole de pe stoc, iar consultanta tehnica este gratuita. Daca vrei sa verifici compatibilitatea piesei cu modelul tractorului tau, suna chiar acum! Suni, afli informatiile de care ai nevoie, o comanzi, maine o ai si o montezi! Totul se va intampla extrem de rapid pentru ca tu sa-ti reiei activitatea linistit.

Pompa electrica alimentare John Deere 6190J - identica cu cea originala, dar are pret mic!

Pompa de combustibil este una dintre cele mai importante piese, fiind responsabila pentru alimentarea cu combustibil a sistemului si mentinerea presiunii normale a acestuia. Daca pompa electrica de alimentare moare, nu mai are cine sa trimita combustibil la motor si acesta evident ca nu poate porni, iar daca fluxul este intrerupt, utilajul se va opri. Un sfat prietenesc: foloseste consumabile de calitate!

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!

Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Pompa electrica de alimentare pentru tractor John Deere 6190J dispune de garantie pe o perioada de 12 luni de zile, din momentul achizitiei.

Livrarea este valabila pentru orice zona a tarii si dureaza o zi lucratoare. La receptie se poate verifica integritatea coletului inainte de acordarea rambursului pentru a fi evitate nemultumirile ulterioare. Totodata, pentru a ridica personal pompa electrica alimentare John Deere 6190J comandata, te poti prezenta la depozitul nostru din apropiere Bucuresti.

Vrei un montaj de calitate al piesei? Consilierii nostri te pot pune in legatura cu un mecanic din zona pentru a interveni rapid la punctul tau de lucru. Acesta se asigura ca schimbul este efectuat corect si te bucuri de un motor eficient. In schimb, daca motorul necesita si alte reparatii pentru a deveni functional, apeleaza la acest serviciu cu incredere. Se poate efectua orice interventie, chiar si reconditionarea completa a acestuia, deci nu ezita sa ne contactezi pentru programari!

Specificatii tehnice

Intrarea si iesirea masoara 8 mm
Diametrul cilindrului este de 52 mm
Diametrul la prindere este de 54 mm
Lungimea cilindrului este egala cu 118 mm
Lungimea completa este de 205 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura