Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic punte fata buldoexcavator Fermec 860

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fermec 860
Cod produs
NSC0FWOU-IA
Out Of stock
Descriere
Avem pentru acest rulment grup conic fata Fermec 860 o oferta de nerefuzat! Avem pentru tine acest rulment grup conic pentru un buldoexcavator performant! Este o piesa inegalabila din punct de vedere al performantei, datorita faptului ca este perfect originala. A fost fabricata in Japonia de catre Carraro. O gasesti la noi la un pret excelent pentru o piesa de top, deci profita chiar acum de aceasta oferta! Daca doresti sa comanzi, tot ce trebuie sa faci este sa ne suni sau sa completezi formularul afisat.

Rulmentii se monteaza in pereche pentru a se asigura o miscare de rotatie fara excentricitate sau joc fata de axa pinionului de atac. Iti recomandam sa montezi rulmentii simultan, impreuna cu simeringul. Simeringul este cel care etanseaza puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Pentru mai multe detalii despre acest rulment suna-ne fara ezitare. Si daca ai nevoie, te ajutam si cu indrumarea necesara, prezentandu-ti ofertele cele mai avantajoase. Oferim consultanta tehnica gratuita, deci contacteaza-ne chiar acum!

Rulment grup conic fata Fermec 860 - cu el iti vei asigura performanta buldoexcavatorului!

Rulmentii sunt niste elemente mecanice, care ajuta la rotatia obiectelor si transmit sarcini intre diferite parti ale utilajelor. Ei au doua roluri cruciale. In primul rand de a sustine arborele rotativ din interiorul utilajului. Mentine astfel pozitia corecta a acestuia si mareste durata de utilizare a echipamentului. In al doilea rand, micsoreaza rezistenta la frecarea dintre doua suprafete metalice.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!

Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Exista o posibilitate foarte mica ca piesa sa nu functioneze optim, daca ai montat-o corect. Dar pentru astfel de situatii, va fi util certificatul de garantie pe care il adaugam in colet alaturi de acest rulment grup conic punte fata pentru buldoexcavator Fermec 860 comandat, valabil 6 luni de zile.

Livram acest rulment grup conic fata Fermec 860 in intreaga tara, in cel mai scurt timp posibil de la solicitarea ta. Iti oferim avantajul de a te asigura ca piesa se afla in perfecta stare la primire. O alternativa este sa vii pana la sediul nostru, daca preferi sa ridici direct de aici coletul. Te asteptam!

Montajul corespunzator al rulmentilor le prelungeste considerabil durata de exploatare, avantajand in acelasi timp capacitatea lor de functionare. Loviturile de ciocan ii pot afecta, de aceea recomandam folosirea unei prese mecanice. Noi avem tot ce ai tu nevoie, asa ca doar trebuie sa ne soliciti ajutorul si vom veni in intampinarea ta in cel mai scurt timp posibi. Suna-ne acum si afla mai multe!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment conic:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura