Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru combina Claas Jaguar 860

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Jaguar 860
Cod produs
JX7MYZW0-O-IA
Out Of stock
Descriere
Noi iti recomandam cu incredere acest rulment grup conic Claas Jaguar 860 din oferta noastra! Daca il comanzi si tu, te vei bucura de maxima eficienta pe care o poate asigura o astfel de piesa. Este o componenta ce nu te va dezamagi niciun moment. Rulmentul este unul original Carraro, fabricat in Japonia din cele mai rezistente materiale. A fost testat in conditii dificile de lucru inainte de lansarea pe piata. Cum procedezi ca sa intri in posesia lui? Ne suni, ne trimiti un e-mail sau completezi cererea de oferta propusa pe site-ul nostru.

Rulmentii este necesar sa fie montati in pereche. Asiguri o miscare de rotatie fara excentricitate sau joc fata de axa pinionului de atac. Se monteaza simultan, impreuna cu simeringul ce etanseaza puntea din spate la locul de intrare al pinionului de atac. Suna-ne fara ezitare pentru a primi informatii suplimentare despre acest rulment. Iti oferim consultanta tehnica perfect gratuita! La cerere te poti bucura si de serviciile noastre de montaj profesionist!

Rulment grup conic Claas Jaguar 860 - cu el, cresti fiabilitatea utilajului!

Rulmentul cu role conice este proiectat astfel incat atat inelele, cat si rolele au forma conica pentru a distribui sarcina radiala si axiala uniform. Unghiul axelor dintre rola si rulment determina raportul sarcinilor intr-un rulment cu role conice. Cu cat unghiul este mai mare, cu atat poate suporta o sarcina axiala mai mare. Deseori sunt montati in pereche, deoarece suporta mai bine sarcinile radiale decat pe un singur rand.

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!

Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Acest rulment grup conic pentru combina Claas Jaguar 860 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livram acest rulment grup conic Claas Jaguar 860 in toate zonele tarii, prin curierat rapid. Iti oferim si posibilitatea de a verifica starea pieselor inainte de a plati. Daca preferi sa vii pana la sediul nostru in vederea ridicarii coletului, te asteptam aici!

Recomandarea noastra este sa apelezi tot la noi in privinta montajului, astfel asigurand acestor piese o durata de viata indelungata si o eficienta maxima. Loviturile de ciocan specifice unei manopere necorespunzatoare pot afecta rulmentii din aceste puncte de vedere, de aceea este nevoie de o presa mecanica. Noi venim echipati, direct catre punctul tau de lucru, cu tot ce este nevoie! Totodata, suntem disponibili pentru orice tip de interventie ar fi nevoie la utilajul tau, cum ar fi reparatii, reconditionari, revizii periodice si nu numai. Daca ne suni acum, afli tot ce e nevoie!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment conic:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura