Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare miniexcavator Komatsu PC09 PC09FR-1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Miniexcavator Komatsu PC09 PC09FR-1
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare are un roc important in buna functionare a motorului tau, de aceea avem pentru tine o gama larga de pompe din care sa alegi ce e mai eficient pentru tipul utilajului tau. Pentru miniexcavator Komatsu PC09 si PC09FR-1 alegerea cea mai buna este aceasta pompa de alimentare prezentata in imagini.

Pompa de combustibil, cu tija actionata de axul cu came, dar si cu levier pentru amorsarea manuala a instalatiei este o productie europeana pe care specialistii o recomanda in locul originalei. Aduce aceleasi rezultate satisfacatoare, la un pret mult mai mic. Astfel, motorul ajunge la o performanta optima si o durabilitate ridicata, iar tu te bucuri de siguranta in lucru si o oferta avantajoasa.

Alaturi de pompa, se recomanda schimbarea filtrului de combustibil care ajuta la extinderea garantiei si a perioadei de exploatare. Daca vrei sa le achizitionezi pe amandoua, iti pregatim o super oferta.

Pentru detalii suplimentare si sfaturi despre un motor bine intretinut, ia legatura cu consilierii nostri. Ei iti stau la dispozitie oricand ai nevoie si te ajuta sa alegi piesa potrivita in functie de datele oferite despre utilaj. Consultanta tehnica este gratuita, deci suna chiar acum!

Certificatul de garantie pe care il primesti alaturi de pompa are o valabilitate de 12 luni de zile, din momentul achizitiei.

Nu iti face griji daca ai nevoie de pompa in scurt timp. Stocul nostru este permanent disponibil si poti veni chiar azi sa ridici piesa din depozitul aflat in Bucuresti. Iar daca esti din alta localitate o expediem in ziua urmatoare la locatia indicata de tine. Cand ajunge pachetul poti solicita asistenta curierului si sa achiti rambursul dupa ce te convingi de calitatea promisa.

Tot la noi poti apela si pentru montaj. Multi mecanici din tara colaboreaza cu noi pentru diferite probleme tehnice care pot aparea la utilaj, cat si pentru a se prezenta la punctul de lucru cand doresti un montaj de calitate al pieselor achizitionate. Asadar, daca vreodata ai nevoie de interventia unui specialist, contacteaza-ne cu incredere!

Specificatii tehnice:
•Distanta intre gaurile de prindere pe motor este de 36 de mm, iar diametrul gaurilor este de 6.5mm.
•Conectorii tevilor de combustibil se prind de pompa cu ajutorul holenderelor (suruburi perforate) cu filet de M8 si pas 1,25.

Codul pentru aceasta pompa este: GLAMH21W-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura