Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare miniexcavator Komatsu PC05

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Miniexcavator Komatsu PC05
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Komatsu PC05 este piesa de care ai nevoie pentru o inlocuire de durata a celei originale. Ea se diferentiaza avantajos de orice alta varianta alternativa deoarece este conceputa in Europa din materiale cu rezistenta ridicata la uzura.

Ofera rezultate excelente in orice conditii de lucru si se achizitioneaza alaturi de garnitura dintre pompa si capacul de la distributie care asigura functionarea optima in astfel de medii.

Pompa de combustibil, cu tija actionata de axul cu came, dar si cu levier pentru amorsarea manuala a instalatiei, este si cea mai avantajoasa alegere din punct de vedere al pretului. Iar alaturi de ea se recomanda schimbarea filtrului de combustibil deoarce extinde garantia si durata de viata a produsului.

Contacteaza-ne de fiecare data cand esti in cautarea unei piese de schimb. Iti oferim solutia potrivita modelului tau de utilaj deoarece facem identificarile in functie de datele acordate. In plus, consultanta tehnica este gratuita si ne straduim sa ai cea mai buna oferta.

Garantia care vine in pachetul pompei are valabilitate 12 luni de zile, din momentul plasarii comenzii.

Achizitionarea ei o poti efectua de la noi de pe stoc, venind la sediul din Bucuresti, sau poti solicita livrarea ei in orice alta localitate. Coletul se expediaza rapid prin curierat ca sa poti realiza schimbul in timp util. Modalitatea de plata in acest caz este ramburs si verificarea piesei se realizeaza alaturi de curier.

Inlocuirea pompei vechi cu acest model trebuie facuta cu grija ca sa poti beneficia de garantie si o exploatare eficienta si de durata. De aceea, iti recomandam sa apelezi la specialistii nostri pentru un montaj de calitate al pieselor achizitionate. Ei vin direct la punctul de lucru al echipamentului, in cel mai scurt timp de a solicitare. In plus, poti apela la acest serviciu ori de cate ori apar defectiuni tehnice la utilaj, fiind disponibili pentru reparatii simple sau complexe, suduri speciale, alezari profesionale sau orice ai nevoie. Suna acum si afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
•Distanta intre gaurile de prindere pe motor este de 36 de mm, iar diametrul gaurilor este de 6.5mm.
•Conectorii tevilor de combustibil se prind de pompa cu ajutorul holenderelor (suruburi perforate) cu filet de M8 si pas 1,25.

Pompa de alimentare din imagini o poti monta cu incredere si pe urmatoarele miniexcavatoare Komatsu: PC05-5, PC05-6 si PC05-7.

Pompa are codul urmator: 6C52QGLO-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura