Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Vaselina Valmet

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Valmet
Cod produs
6IHJL9MO-O
Out Of stock
Descriere
Avem pentru tine aceasta excelenta vaselina Valmet - destinata lubrifierii generale a utilajului tau, acolo unde nu este specificat ca este necesara o formula speciala.

O gasesti la noi la un super pret, iar calitatile acesteia sunt multiple:

•Excelenta impermeabilitate si compatibilitate
•Punct de picurare ridicat
•Stabilitate termica si mecanica foarte buna

Este potrivita pentru ungerea pieselor ce lucreaza la o temperatura cuprinsa intre -20 si +120 de grade Celsius, printre acestea aflandu-se: bucse, bolturi, telescopare brat si calare.
Vaselina Valmet poate fi a ta chiar maine daca o comanzi in cursul zilei de astazi, prin telefon, e-mail sau completand cererea de oferta propusa pe site-ul nostru.

Iti oferim consultanta tehnica gratuita si toate detaliile de care ai nevoie pentru a lua o decizie pe care sa nu o regreti niciun moment. Suna-ne acum!

Livram prin intermediul serviciilor de curierat rapid, in toata tara. Modalitatea de plata este cea ramburs. Daca, totusi, este o optiune mai avantajoasa pentru tine si, pe deasupra, vrei sa beneficiezi de produsul prezentat chiar astazi, vino la sediul de langa Bucuresti al firmei, unde te vom astepta.

Ai nevoie de reparatii, reconditionari sau revizii periodice? Nu exista operatiune pe care specialistii nostri colaboratori sa nu o poata realiza intr-un mod optim. In plus, ai avantajul de a primi ajutorul necesar in cel mai scurt timp de la solicitarea ta, direct la punctul tau de lucru. Atat imediat cat si pe termen lung, vei observa ca vei avea parte numai de avantaje daca apelezi la serviciile noastre.

Suna-ne acum si afla mai multe!

Codul pentru acest produs: 6IHJL9MO-O
Trimite mesaj
Din Gura in Gura