Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru motor Komatsu 2D68

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Motor Komatsu 2D68
Out Of stock
Descriere
Nu face compromisuri cand vine vorba de fiabilitatea motorului tau. Alege piese de schimb de inalta calitate, chiar si atunci cand optezi pentru alternative. De exemplu, pompa o poti schimba cu aceasta pompa de alimentare Komatsu 2D68 care este o productie europeana cu putere optima.

Ea are un pret foarte avantajos si vine la pachet cu garnitura dintre pompa de combustibil si capacul de la distributie care ofera o functionare mult mai sigura si eficienta.

Pompa de combustibil, cu tija actionata de axul cu came si cu levier pentru amorsarea manuala a instalatiei este ideala in inlocuirea originalei si o poti achizitiona azi pentru a face schimbul maine. Stocul este permanent disponibil.

Pentru o garantie extinsa a produsului si o durata cat mai lunga de viata specialistii recomanda si inlocuirea filtrului de combustibil odata cu ea.

Ia legatura cu consilierii nostri pentru orice detalii suplimentare si pentru sfaturi in alegerea pieselor potrivite. Ei iti acorda consultanta tehnica gratuita la fiecare apel si iti fac identificarile in functie de datele oferite despre utilaj.

Pompa vine insotita de un certificat de garantie care sa ateste faptul ca o poti schimba fara probleme in cazul unei situatii neprevazute. Acesta are valabilitate 1 an, din momentul facturarii.

Coletul iti ajunge la domiciliu a doua zi lucratoare si il poti verifica in prezenta curierului pentru a te asigura ca piesa primita este in stare perfecta. Plata ramburs i-o achiti lui dupa ce te-ai convins ca este totul in regula. Totodata, daca este mai avantajos pentru tine ai optiunea de a ridica coletul direct din depozitul aflat in Bucuresti.

Montajul pieselor noastre poate fi efectuat de catre mecanicii cu care colaboram. Da-ne de veste daca vrei sa programezi interventia lor si te punem in legatura cu specialistii din zona. Se vor prezenta rapid la punctul tau de lucru, iar avantajul este ca iti poate verifica utilajul si pentru constatarea altor probleme tehnice care iti impiedica productivitatea. Reparatiile pe care le aduc utilajului iti garanteaza rezultate de durata, de aceea te incurajam sa apelezi la ei pentru oice ai nevoie. Mai multe detalii sunt la un apel distanta, deci suna acum!

Specificatii tehnice:
•Distanta intre gaurile de prindere pe motor este de 36 de mm, iar diametrul gaurilor este de 6.5mm.
•Conectorii tevilor de combustibil se prind de pompa cu ajutorul holenderelor (suruburi perforate) cu filet de M8 si pas 1,25.

Pompa de alimentare din imagini o poti monta cu incredere si pe motoarele Komatsu 2D68E-3A, 2D68E-3B si 2D68E-3C.

Pompa are codul: ELZSBU7I-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura