Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare miniexcavator Komatsu PW05 PW05-1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Miniexcavator Komatsu PW05 PW05-1
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Komatsu PW05 este alegerea ideala atunci cand optezi pentru o alternativa a originalei. Producatorul european a conceput-o la standarde inalte de calitate, astfel incat sa restabileasca caracteristicile care asigura calitatea lucrarilor si productivitatea celei originale.

Materialele sunt foarte durabile, stabilitatea persista chiar si in conditii dificile, iar eficienta se situeaza la cote maxime la fiecare utilizare. Desigur, nu poate inlocuit perfect modelul original, insa diferenta majora intre cele doua se simte doar la pret, aceasta fiind mult mai accesibila.

Pompa de combustibil, cu tija actionata de axul cu came si cu levier pentru amorsarea manuala a instalatiei ofera o fiabilitate mult mai mare daca este inlocuita impreuna cu filtrul de combustibil. Din acest motiv se recomanda achizitionarea impreuna, dar si pentru extinderea garantiei.

Iti oferim pe deplin toate informatiile de care ai nevoie pentru a lua decizia porivita in alegerea pompei. Inainte de a o achizitiona iti oferim specificatiile tehnice si ii verificam compatibilitatea cu utilajul pe care il deti, iar consultanta de specialitate este gratuita. Asadar, suna acum la unul din numerele afisate pentru a intra in contact cu consilierii nostri!

Garantia este solutia la situatiile neprevazute, iar datorita calitatii productiei aceasta are valabilitate 1 an de zile.

Expedierea coletului se face prin serviciile de curierat rapid pentru a beneficia de pompa in ziua urmatoare. Comanda acum si la primirea ei vei putea achita rambursul dupa ce te asiguri ca prezinta calitatea promisa.
Vrei sa o ridici azi? Vino la sediul nostru din Bucuresti unde stocul este aprovizionat constant cu sute de pompe diferite.

Avantajul de a achizitiona piesele de schimb de la noi este ca poti solicita montajul lor la specialistii cu care colaboram. Cererile le transmitem celui mai bun mecanic din zona ca sa ai un schimb eficient si rapid, direct la punctul de lucru. Pe deasupra, daca sunt si alte lucrari necesare la utilaj, ei sunt disponibili pentru reparatii curente si capitale, alezari, suduri sau orice te ajuta sa ii redai functionarea optima pe lunga durata. Ia legatura cu departamentul nostru tehnic pentru detalii despre acest serviciu si programarea interventiei necesare!

Specificatii tehnice:
•Distanta intre gaurile de prindere pe motor este de 36 de mm, iar diametrul gaurilor este de 6.5mm.
•Conectorii tevilor de combustibil se prind de pompa cu ajutorul holenderelor (suruburi perforate) cu filet de M8 si pas 1,25.

Cod pompa: 0BN2M6F9-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura