Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare Hitachi YNM129612-52100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hitachi YNM129612-52100
Cod produs
Z1W68K0V-C-MI
Out Of stock
Descriere
Pompa electrica alimentare Hitachi YNM129612-52100 din oferta noastra este fabricata in Europa pe baza modelului original, astfel incat diferenta intre cele doua modele sa fie simtita doar la pret. Aceasta echivalenta o poti achizitiona la un pret mult mai mic, dar iti ofera eficienta sporita.Calitatea productiei pe care ti-o propunem o poti sesiza si in inlocuirea pompei mecanice de alimentare, fiind la fel de eficienta si sigura in acest scop, iar montajul foarte simplu de efectuat. Modelul ofera rezistenta ridicata in ambele roluri si il poti utiliza fara probleme pe o perioada indelungata. Pentru a te convinge, comanda acum de pe stoc si iti ajunge maine in localitatea dorita! Poti afla mai multe despre aceasta pompa sau alta componenta necesara utilajului tau de la specialistii nostri. Ei iti stau la dispozitie cu orice informatii si fac identificarea pieselor dorite in functie de datele oferite. Te pot ajuta si cu datele de contact ale unui mecanic cu atelier mobil, partenerul nostru, daca ai nevoie!
Pompa electrica alimentare Hitachi YNM129612-52100 este sufletul motorului tau!
Ai ramas in pana de combustibil desi abia ai alimentat? Motorul tuseste zgomotos, porneste greu sau nu accelereaza? Sunt semne ca pompa de alimentare e defecta, ea trimite cu intreruperi combustibilul din rezervor catre motor. Un mecanic bun iti poate schimba pompa defecta cu ce ape care ti-o recomandam si vei scapa de sicanari mult timp de aici inainte!
Hai sa te informam! Gratis!
Orice defectiune se poate manifesta diferit, dar ce este mai grav e ca daca nu o remediezi la timp s-ar putea sa mai strice si altceva in jur. Economiseste timp si bani! Suna-i pe consultantii nostri, da-le cateva detalii despre defectiune si ei iti vor identifica imediat piesa defecta si te vor indruma in tot procesul de reparatie!
Pompa electrica de alimentare Hitachi YNM129612-52100 are garantie extinsa pentru 1 an, esti asigurat ca, daca ar avea cumva defecte de fabricatie, o vom schimba cu o pompa noua!
Avem in depozitul nostru de langa Bucuresti pompa electrica alimentare Hitachi YNM129612-52100 poti veni sa o iei! Daca o comanzi,  ea pleaca spre tine in aceeasi zi si ajunge prin curier rapid in aproximativ 24 de ore! Curierul va astepta ca tu sa verifici continutul coletului si abia apoi vei plati ramburs.
Montajul este un pas important pentru o durata de exploatare extinsa, de aceea iti punem la dispozitie o echipa de mecanici foarte bine pregatita. Prin intermediul acesteia asiguri un schimb eficient si de durata, iar interventia are loc la punctul tau de lucru. Avantajul cel mai mare este ca poti remedia si alte probleme tehnice aparute la utilaj, tot cu ajutorul specialistilor nostri.
Asadar, suna la unul din numerele afisate pentru detalii suplimentare si programari!
Specificatii tehnice
• Prinderea in 2 suruburi
• Alimentarea printr-o mufa cu 2 pini
• Functioneaza la 12 V
• Admisia de 8 mm
• Iesirea de 8 mm
• Lungimea totala este de 115 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura