Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare miniexcavator Fiat Kobelco E16

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Miniexcavator Fiat Kobelco E16
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Fiat Kobelco E16 reprezinta o alegere potrivita atat din punct de vedere al calitatii, cat si al pretului, acesta fiind foarte avantajos.

Ea este conceputa in Europa din cele mai bune materiale, aceastea putand sustine o exploatare indelungata in care sa ai stabilitate la orice solicitare, indiferent de conditiile de lucru. Daca schimbi si filtrul de combustibil odata cu ea, durata de viata se prelungeste considerabil si va functiona optim pe toata perioada.

Pompa de alimentare mecanica, cu tija actionata de axul cu came si cu levier pentru amorsarea manuala a instalatiei este permanent prezenta in stoc. Asta iti ofera posibilitatea de a o ridica azi din depozitul aflat in Bucuresti sau maine de la curierul care livreaza in localitatea ta.

Contacteaza-ne cu incredere daca ai nevoie sa iti oferim detalii tehnice suplimentare despre aceasta componenta. Astfel, vei putea lua decizia corecta, in functie de compatibilitatea cu modelul utilajului tau. Consutanta tehnica este acordata gratuit, atat acum, cat si la viitoarele achizitii.

Certificatul de garantie pe care il primesti pentru a avea o solutie rapida in cazul unei situatii neprevazute este valabil 1 an de zile, din momentul plasarii comenzii.

Livrarile sunt efectuate de catre serviciile de curierat rapid si ajung in orice localitate ai nevoie. Durata transportului este de o zi lucratoare, iar modalitatea de plata este ramburs. Daca mentionezi in comanda de verificarea piesei in prezenta curierului, vei putea achita rambursul la sfarsit.

Montajul reprezinta un pas important ca piesa sa functioneze la capacitate maxima, de aceea te incurajam sa apelezi la un specialist. Noi te putem pune in legatura cu cel mai bun mecanic din zona pentru a efectua un schimb eficient direct la punctul tau de lucru. Ulterior, poti solicita interventia lui si daca sunt probleme tehnice care iti afecteaza utilajul si performanta acestuia. Se po efectua reparatii simple sau complexe, suduri, alezari si orice alte lucrari necesare. Contacteaza-ne la numerele de telefon afisate pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
•Distanta intre gaurile de prindere pe motor este de 36 de mm, iar diametrul gaurilor este de 6.5mm.
•Conectorii tevilor de combustibil se prind de pompa cu ajutorul holenderelor (suruburi perforate) cu filet de M8 si pas 1,25.

Codul pentru acest produs: 9BJ4IWHA-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura