Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Antigel G11 Audi TL 774 C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Audi TL 774 C
Cod produs
J1Y6ZHMS-C
Out Of stock
Descriere
Antigel G11 Audi TL 774 C de culoare albastra - pur, nediluat si prezent pe stoc la un pret excelent. Il poti comanda azi, atat in ambalaj mic - bidoane de 1L, 3L, 20L, cat si in butoaie metalice de 220 kg.

Concentratia acestui lichid de racire este foarte mare si se foloseste in toate sistemele de racire cu ardere interna. Rolul este de a transfera toata caldura acumulata catre radiator pentru a raci bine partile motorului. Utilizarea lui este foarte importanta deoarece si 5 minute in lipsa lui se poate ajunge la uzura cilindrilor si la explozia capului cilindrilor pentru ca tot acel surplus nu este inlaturat.

El este conceput de NORTH POLE pe baza de etilen glicol si inhibatori alesi, fara a adauga in compozitie amine, nitriti si fosfati. Respecta principalele specificatii internationale pentru antigel si se recomanda a fi inlocuit la fiecare 2 ani pentru te bucura de proprietatile lui la maxim.

Proprietatile antigelului:

•performante bune in testarea coroziunii care prevede metoda coroziunii in sticla
•alcalinitate de rezerva (neutralizeaza acizii rezultati formati in urma gazelor de ardere)
•rezistenta la spumare
•compatibilitate cu apa dura cu duritate maxima 40˚F
•inert la garnituri din elastomeri si vopsele

Daca nu ti-am oferit toate detaliile de care ai nevoie, contacteaza-ne acum! Stam la dispozitia ta pana esti sigur ca faci alegerea potrivita si iti punem la dispozitie specialisti care sa iti ofere consultanta tehnica gratuita.

Antigelul ti se livreaza prin curier rapid pentru a ajunge doua zi lucratoare in localitatea ta. El se verifica in prezenta curierului si se achita acestuia la sfarsit. De asemenea, daca ai nevoie de el azi, te asteptam la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Echipamentul tau nu mai functioneaza la capacitate maxima? Iti putem trimite un mecanic la punctul de lucru pentru a verifica sursa problemelor si pentru a efectua reparatiile necesare care sa iti readea functionalitatea optima. Suna la unul din numerele afisate pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice:

Acest antigel G11 John Deere H 24 C1 trebuie diluat inainte de utilizare cu apa demineralizata sau dedurizata conform tabelului din imaginea 2, obtinandu-se astfel un lichid de racire care protejeaza motorul de inghet si supraincalzire si se foloseste pe durata unui an intreg.
Recomandarea este de a se realiza amestecul manual al atigelului si apei deoarece protectia impotriva inghetului depinde de raportul dintre acestea.

Depozitarea lui se recomanda sa fie facuta in spatii ferite de umezeala, lumina puternica (soare) si foc, inchis foarte bine in ambalajul original.

Pentru specificatiile ASTM D 3306 vezi imaginea numarul 3.

Codul produsului: J1Y6ZHMS-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura