Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa planetara incarcator telescopic Caterpillar TH580B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
AVP4Y1EM-S-CD
Out Of stock
Descriere
Daca vrei sa asiguri planetarei centrarea corecta si sa exploatezi transmisia finala in parametri corecti de lucru, echipeaza utilajul cu aceasta bucsa planetara Caterpillar TH580B menita sa iti ajute utilajul. Incarcatorul tau telescopic va fi mai mult decat multumit pentru alegerea pe care ai facut-o. Va fi chiar recunoscator. De ce? Pentru ca aceasta este o componenta originala Carraro - extrem de rezistenta la uzura. O avem pe stoc - la un pret promotional! Nu uita ca suntem la dispozitia ta cu toate informatiile utile si dorim sa gasim impreuna cu tine solutia cea mai avantajoasa pentru utilajul tau.

Iti recomandam sa alegi cele mai bune piese. Utilajele tale te vor rasplati printr-un randament sustinut. Orice piesa intra in categoria celor de calitate superioara daca functioneaza la capacitate optima intr-un interval cat mai lung de timp. Daca te intrebi de unde poti procura o astfel de piesa, raspunsul e simplu si la indemana. De la noi! Inca de la inceput am dorit sa facem o normalitate din piesele de top. Alege-le si nu vei regreta. Incearca aceasta componenta originala Carraro pentru a te convinge!

Bucsa planetara Caterpillar TH580B - mica piesa ce rezolva marile probleme!

Poate ai crede ca rolul unei bucse de planetara e neinsemnat. Insa nu e asa deloc. Menirea acestei piese este de a asigura centrarea planetarei si integritatea simeringului. Componenta recomandata este cea care se monteaza in fuzeta. Bucsa originala are si sant de gresare.

Ne asiguram ca faci doar alegeri inspirate!
Serviciul nostru gratuit de consultanta are menirea de a se asigura ca faci doar alegeri inspirate. Asadar, contacteaza-ne cu incredere in clipele cand ai dubii sau doresti recomandari ori informatii suplimentare. Piesele de schimb nu ascund nimic fata de noi. Iar noi nu ascundem nimic fata de tine!

O astfel de bucsa planetara pentru incarcator telescopic Caterpillar TH580B este o piesa in care iti poti pune increderea. Asta sugereaza si certificatul de garantie valabil 6 luni.

Esti in cautarea unei bucsa planetara Caterpillar TH580B si nu stii de unde sa o procuri pentru a ajunge mai repede la tine? Pai sigur ca de la noi. O livram prin curier rapid, in 24 de ore, pentru ca tu sa iti rezolvi problemele numaidecat. De stai prin apropiere, te invitam sa ridici personal piesa de la depozitul nostru.

Atunci cand montajul este subiectul principal, acorda-i atentia cuvenita. Alege sa inlocuiesti piesa uzata doar alaturi de profesionisti experimentati. Doar asa te poti asigura ca nu iti vei pierde investitia.

Specificatii tehnice

Diametru interior: 48 mm
Diametru exterior: 53.25 mm
Inaltime: 40 mm
Material: bronz
Trimite mesaj
Din Gura in Gura