Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru motor Kubota D1105

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
PN6302
Cod produs
B037K5CR-O-CD
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Kubota D1105 este o piesa alternativa de o calitate superioara, fabricata in Europa. Este disponibila pentru tine la noi pe rafturi, la un pret deosebit de atractiv! Materialele folosite sunt rezistente, comparabile din acest punct de vedere cu originalul, ceea ce ofera piesei eficienta si durabilitate. Poate ca te uiti putin stramb in acest moment la componenta pe care ti-o prezentam. Dar, crede-ne, ne vei multumi mai tarziu!

Fapte, nu vorbe este o zicala care intareste ideea ca succesul se construieste prin efort sincer si nu prin vorbarie. Suntem intru totul de acord cu acest dicton cu mentiunea ca vorbele nu trebuie subapreciate. Cand un antreprenor cauta solutii, cum altfel poate fi ajutat decat prin informatii dobandite in urma unor experiente anterioare?! Cunostintele sunt necesare pentru a face alegerile corecte. Concentreaza-te asupra pieselor de schimb de inalta calitate! Arunca o privire asupra calitatii ce e la tot pasul in depozitul nostru!

Pompa de alimentare Kubota D1105 - produsul ce intruchipeaza fiabilitatea si accesibilitatea!

Poate te intrebi ce-o fi cu pompa asta? Ei bine, pompa este una mecanica, a carei membrana este actionata de axul din pompa de injectie prin intermediul unei tije. Se livreaza impreuna cu garnitura pentru a asigura etansarea perfecta. Atat de simplu!

Informatiile de care ai nevoie sunt la un apel distanta - contacteaza-ne cu incredere!

Daca doresti informatii suplimentare, contacteaza fara a ezita consilierii nostri de la departamentul tehnic. Acestia te vor lamuri in legatura cu orice doresti. Pornind e la compatibilitatea dintre motorul utilajului tau si pompa propusa de noi, pana la alegerea filtrului de combustibil optim. Profita, asadar, de consultanta noastra gratuita!
Perioada de garantie produsului pompa de alimentare pentru motor Kubota D1105 este de un an de zile. In timpul acesta beneficiezi de siguranta ca nu vei plati din nou pretul unei pompe. Dar noi stim sigur ca o vei utiliza mult si bine!

Livram aceasta pompa de alimentare Kubota D1105 oriunde in tara, prin intermediul serviciilor de curierat rapid. Totusi, te asteptam si la sediul nostru daca iti este mai la indemana. Ne-ar placea sa te cunoastem!

Montajul e un pas decisiv in viata unei piese de schimb. Daca nu stii incotro sa te indrepti, ne poti solicita informatii. Avem colaborari cu mecanici din intreaga tara, pe care ii putem trimite rapid direct la punctul tau de lucru.

Specificatii tehnice
- Montajul se realizeaza pe corpul pompei de injectie cu doua suruburi. Distanta dintre centrele gaurilor este de 36 de mm.
- Furtunele de combustibil se prind cu ajutorul colierelor pe tevile pompei (care au 8 mm)
Recomandam schimbarea filtrului odata cu inlocuirea pompei de combustibil pentru a beneficia de garantie si pentru a te bucura de pompa mult dupa termenul de garantie.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura