Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru miniexcavator New Holland E9SR

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Miniexcavator New Holland E9SR
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare New Holland E9SR este o alternativa a originalei, ceea ce inseamna ca beneficiezi de un super pret, iar productia este conceputa in Europa, deci te bucuri de calitate superioara.
Prezenta ei in stoc este permanenta pentru a fi livrata rapid oriunde ai nevoie. Comanda azi si ajunge maine in localitatea ta!

Pompa de alimentare mecanica, cu tija actionata de axul cu came, dar si cu levier pentru amorsarea manuala a instalatiei este ofertata impreuna cu garnitura dintre pompa de combustibil si capacul de la distributie.

Daca vrei sa achizitionezi si filtrul de combustibil odata cu ea, vei asigura o exploatare mult mai lunga a produsului si te bucuri de o garantie extinsa. Pentru detalii suplimentare ia legatura cu consilierii nostri!

Asteptam apelurile tale si pentru a verifica compatibilitatea produsului cu modelul utilajului pe care il deti, ca alegerea sa fie facuta pe baza identificatii corecte. Consultanta tehnica este oferita gratuit din partea personalului nostru ca fiecare comanda noua sa iti aduca multiple beneficii.

Garantia pe care o primesti alaturi de aceasta productie este valabila 12 luni de zile, din momentul achizitiei.

Transportam pachetul cu pompa, garnitura, garantia, factura si optinal filtrul de combustibil, prin intermediul serviciilor de curierat rapid. Ajung la tine a doua zi lucratoare si le poti verifica in prezenta curierului pentru a nu exista nemultumire ulterioare. Plata se achita in sistem ramburs. Poti opta si pentru ridicarea in cursul zilei de azi, de la sediul nostru din Bucuresti.

Montajul este recomandat sa fie efectuat de catre un profesionist, iar noi avem o echipa de specialisti pregatita sa intervina imediat ce ai facut solicitarea. Se asigura buna functionare a piesei printr-un montaj relizat corect, de aceea te incurajam sa apelezi la acest serviciu. Plus ca poti cere interventia la orice problema tehnica aparuta la utilaj, indiferent de gravitatea situatiei, si se gasesc solutiile cele mai bune. Contacteaza-ne acum pentru mai multe detalii sau programari!

Specificatii tehnice:
•Distanta intre gaurile de prindere pe motor este de 36 de mm, iar diametrul gaurilor este de 6.5mm.
•Conectorii tevilor de combustibil se prind de pompa cu ajutorul holenderelor (suruburi perforate) cu filet de M8 si pas 1,25.

Codul piesei: GM0ARJW4-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura