Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa punte pentru buldoexcavator Volvo BL61

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
WOM3UHCB-S-CD
Out Of stock
Descriere
Aliatii tai impotriva insuccesului sunt acele elemente care sunt ele insele de succes. De exemplu, piesele de schimb de calitate superioara pot fi tovarasi de nadejde ai antreprenorului ce urmareste sa atinga succesul. Daca asa stau lucrurile, nu crezi ca ar fi indicat sa investesti doar in piese de calitate superioara? Incearca aceasta bucsa punte buldoexcavator Volvo BL61 ce iti va bucura utilajul.

Este adevarat ca prea mult confort poate trimite ageritatea sufletului la culcare, ba chiar la culcare pe-o ureche. Stim bine ca aceasta expresie are legatura cu superficialitatea. Cu lucrul care nu e bine facut. Credem ca in agricultura sau in constructii nu e loc de asa ceva. Si totusi, ar trebui sa fie loc si de confort. De exemplu, de confortul pe care il aduc piesele de calitate superioara. Acestea determina un randament optim al utilajului pentru un interval indelungat de timp. Achizitioneaza doar piese de clasa, fiindca daca nu vei recurge la aceasta actiune nici dupa ce ai aflat acest argument, atunci e posibil sa nu poti atinge succesul. Or succesul sta in detalii precum aceasta bucsa originala Carraro.

Bucsa punte buldoexcavator Volvo BL61 - ca sa ai parte de zile bune!

O asemenea bucsa are un rol important in angrenajul utilajului tau. Ea sustine puntea, preia greutatea utilajului si asigura miscarea puntii fata de sasiu. Multa treaba pentru o piesa de dimensiuni reduse!

Cand ai nevoie de informatii pertinente, intreaba-ne!

Este firesc ca atunci cand esti posesor de utilaje sa nu stii totul despre ele. Insa e la fel de normal sa incerci sa le mentii in stare perfecta de functionare. Si atunci ce faci? Alegi sa ne intrebi pe noi ce si cum. Doar nu degeaba oferim consultanta tehnica gratuita.

Bucsa punte pentru buldoexcavator Volvo BL61 ramane in garantie pentru o perioada 6 luni, incepand cu data achizitiei.

Bucsa punte buldoexcavator Volvo BL61 va sosi la tine in scurt timp de la confirmarea comenzii. O trimitem prin curier rapid si rapid va ajunge la tine. Nu uita ca la noi pe site gasesti o multitudine de piese de top.

Esti pe cale sa montezi noua piesa? Iti amintim ca e recomandat sa inlocuiesti si simeringurile anti-praf. Astfel te vei asigura ca gresarea piesei este optima si ca niciun corp strain nu va avea posibilitatea de a patrunde. Bucsa este potrivita si pentru Volvo BL61 Plus.

Specificatii tehnice

Inaltime: 54 mm
Diametru exterior: 60 mm
Diametru interior: 50 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura