Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Antigel G11 Chrysler MS 9176

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Chrysler MS 9176
Cod produs
QZ07RAL6-C
Out Of stock
Descriere
Disponibil acum pe stoc acest antigel G11 Chrysler MS 9176 pur, nediluat, de culoare albastra. El vine atat in ambalaj mic - bidoane de 1L, 3L, 20L, cat si in butoaie metalice de 220 kg.
Achizitioneaza-l azi de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti sau ti-l livram maine in orice alta localitate doresti!

Toate sistemele de racire cu ardere interna folosesc acest lichid concetrat de racire pentru a oferi protectie anti-coroziva. Iar in cazul lipsei acestuia, chiar si pentru cateva minute, poate duce la uzura cilindrilor si explozia capului cilindrilor, pentru ca surplusul de caldura nu este inlaturat.

Raceste foarte bine partile motorului si transfera caldura la radiator, iar schimbul lui este recomandat sa fie efectuat la fiecare 2 ani. Dupa o perioada mai lunga el isi pierde din proprietati si nu vei avea aceleasi rezultate optime.

Acest antigel este conceput de NORTH POLE pe baza de etilen glicol si inhibatori alesi, neavand in compozitie amine, nitriti si fosfati, conform indicatiilor internationale pentru antigel.

Propietatile prezentate:
•performante bune in testarea coroziunii care prevede metoda coroziunii in sticla
•alcalinitate de rezerva (neutralizeaza acizii rezultati formati in urma gazelor de ardere)
•rezistenta la spumare
•compatibilitate cu apa dura cu duritate maxima 40˚F
•inert la garnituri din elastomeri si vopsele

Contacteaza-ne daca ai intrebari legate de acest antigel sau daca vrei o oferta! Consilierii nostri iti stau la dispozitie ori de cate ori ai nevoie, oferindu-ti consultanta tehnica gratuita la fiecare comanda noua.

Livrarea lui o facem prin intermediul serviciilor de curierat rapid pentru a beneficia de el a doua zi lucratoare. Plata o poti plati ramburs la curier.

Ne poti apela cu incredere si pentru programari ce tin de problemele tehnice ale echipamentului tau. Mecanicii cu care colaboram se pot prezenta in scurt timp la punctul tau de lucru pentru remedierile necesare. Suna si afla mai multe!

Specificatii tehnice:
Acest antigel G11 Chrysler MS 9176 trebuie diluat inainte de utilizare cu apa demineralizata sau dedurizata conform tabelului din imaginea 2, obtinandu-se astfel un lichid de racire care protejeaza motorul de inghet si supraincalzire si se foloseste pe durata unui an intreg.
Recomandarea este de a se realiza amestecul manual al antigelului si apei deoarece protectia impotriva inghetului depinde de raportul dintre acestea.

Depozitarea se face in ambalaj original bine inchis, in spatii protejate de umezeala, lumina puternica (soare) si foc.

Pentru specificatiile ASTM D 3306 vezi imaginea numarul 3.

Codul produsului: QZ07RAL6-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura