Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de bara complet Dana Spicer 212.24.621.06 2122462106

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
XS1CZLDE-C-CD
Out Of stock
Descriere
Daca ai nevoie de un cap de bara complet Dana Spicer 212.24.621.06 original, e de ajuns sa ne contactezi! Ti-l punem la dispozitie de pe stoc la un pret foarte bun! Il recomandam cu incredere deoarece sustine o exploatare de lunga durata fara probleme, fiind cel mai sigur si eficient cap de bara pentru utilajul tau. Fii sigur ca folosesti capetele noi de bara pe o perioada indelungata prin verificarea jocului in pivotii ce sustin fuzeta. Uzura in aceste elemente pune in pericol buna functionare a sistemului de directie si poate duce la o defectare prematura a articulatiilor capetelor de bara. Te ajutam cu mai multe detalii, deci nu ezita sa ne contactezi. Iti oferim informatii despre piesele necesare si compatibilitatea lor cu utilajul pe care il detii, ca tu sa faci alegerea potrivita si avantajoasa.

Calitatea superioara, care este de dori a fi implicata in procesele de productie sau de prestare a serviciilor, este absolut necesara pentru cresterea performantei. Insa calitatea, de una singura, nu este suficienta. Se simte nevoia si de cantitate. Iar cantitatea este un aspect la care ne pricepem multi dintre noi. Prin urmare, te sfatuim sa iti dotezi utilajele pe care le folosesti cu piese de top. Nu doar cu cateva, ci cu cat mai multe. Alege increzator aceasta componenta originala fabricata in Italia dupa cele mai inalte standarde!

Cap de bara complet Dana Spicer 212.24.621.06 - componenta careia nu-i arde de joaca!

Capul de bara este complet, format din bieleta si cap de bara, facand astfel legatura dintre cilindrul de directie (unde se infileteaza bieleta) si fuzeta, unde se prinde capatul de bara. Iti recomandam sa verifici daca exista joc in pivotii ce sustin fuzetele. Uzura in aceste elemente pune in pericol buna functionare a sistemului de directie si poate duce la o defectare prematura a articulatiilor capetelor de bara.

Oferim consultanta cu abnegatie!

Suntem devotati domeniului pieselor de schimb, loc in care ne dorim sa ne dezvoltam si sa acumulam cat mai multe informatii. De aceea, iti oferim un servciu gratuit de consultanta. Ne dorim sa fii informat, sigur si sa faci alegeri inspirate pentru utilajele tale!

Acest cap de bara complet Dana Spicer 212.24.621.06 nu pleaca singur spre tine. Vine alaturi de un certificat de garantie valabil 6 luni din momentul achizitionarii.

Livram acest cap de bara complet Dana Spicer 212.24.621.06 astfel incat sa ajunga la tine in 24-48 de ore. Pentru ca tu sa iti poti efectua reparatia la utilaj cat mai repede si sa fii cat mai multumit. Stiai ca piesele pot fi ridicate si personal, din depozitul nostru?

De-a lungul timpului ne-am intalnit cu situatii in care viata unei piese de top a fost scurtata enorm din cauza unei greseli de montaj. Ai mare grija cand alegi un atelier. Lasa-te doar pe mana profesionistilor experimentati!

Specificatii tehnice
Lungime bieleta: 215mm
- Bieleta (partea dinspre cilindru directie)
Filet de 22
Lungime filet: 31 mm
- Bieleta (partea dinspre capatul de bara)
Filet de 24
Lungime filet: 80 mm
- Lungime cap de bara: 335 mm
Filet de 24
Lungime filet 29 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura