Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cilindru hidraulic pentru buldoexcavator Caterpillar 432E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 432E
Cod produs
W679XGZR-O
Out Of stock
Descriere
Cilindru hidraulic pentru buldoexcavator Caterpillar 432E este o piesa de o calitate foarte buna, fiind fabricata in Europa, iar tu o poti comanda de la noi pentru o suma avantajoasa.
Elementele componente sunt calitative si rezistente, ceea ce asigura utilajului tau o durata de viata indelungata, o eficienta considerabila si un grad inalt de exploatabilitate.

Comanda acum prin telefon, e-mail sau completand cererea de oferta propusa pe site, si piesa va fi a ta in cel mai scurt timp posibil!

Pentru mai multe detalii, contacteaza-I pe colegii nostri de la departamentul tehnic, ce iti pot sta la dispozitie cu orice informatie e nevoie pentru ca tu sa faci cea mai buna achizitie posibila. Nu ezita sa ne suni, deoarece oferim suport tehnic gratuit!

Piesa este in garantie timp de 6 luni de zile, iar noi certificam ca in aceasta perioada vei putea beneficia de o inlocuire a ei, fara a replati pretul acesteia, in cazul in care intampini situatii neprevazute.

Livram prin intermediul serviciilor de curierat rapid, in toata tara. Poti opta pentru aceasta varianta iar, in cazul acesta, te rugam sa verifici piesa in prezenta curierului, inaintea efectuarii platii, pentru a te asigura ca totul este in perfecta ordine. Modalitatea de plata este ramburs. Te poti prezenta si la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, daca iti este mai convenabil, pentru a ridica personal coletul. Alegerea iti apartine.

Consideram ca montajul reprezinta, de asemenea, un aspect foarte important, pe langa calitatea piesei, iar daca nu ai la cine sa apelezi, solicita-ne cu incredere ajutorul! Dispunem de personal de specialitate in toata tara si putem trimite un mecanic profesionist direct la punctul tau de lucru, in cel mai scurt timp posibil. Lui ii poti solicita diverse tipuri de interventii, cum ar fi intretinerea utilajului, revizii effectuate periodic, reparatii sau chiar reconditionari complete, in functie de ce ai nevoie.
Suna ca sa afli mai multe!

Specificatii tehnice:
•Diametru tija = 60 mm
•Diametru bucsa tija = 50 mm
•Diametru bucsa camasa = 50 mm
•Lungime total = 126,5 cm
•Lungime camasa = 114 cm

Codul pentru acest produs: W679XGZR-O
Trimite mesaj
Din Gura in Gura