Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare Fiat 46822767

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat 46822767
Cod produs
IZU97WGM-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa electrica de alimentare Fiat 46822767 este o productie de inalta calitate, fabricata in Europa din materiale cu rezistenta ridicata la uzura. Prezenta ei pe stoc este permanenta, iar, intrucat modelul este alternativ originalei, te bucuri de o oferta foarte avantajoasa. Comanda acum pentru a beneficia de ea maine! Pompa functioneaza la 12V, 6.5A si asigura un debit de 125 litri pe ora, la o presiune maxima de 3 Bari. Odata cu schimbarea pompei, iti recomandam si inlocuirea filtrului de combustibil pentru o functionare optima o perioada indelungata si o garantie extinsa.

Cu mai multe detalii legate de acest produs, dar si cu date despre alte componente necesare utilajului pe care il detii, te ajuta consilierii nostri. Ei pot fi contactati la numerele de telefon afisate, iar consultanta tehnica acordata de ei este gratuita la alegerea fiecarei piese noi. Acesta nu este singurul serviciu pe care ti-l punem la dispozitie! Ai posibilitatea de a apela la service-ul nostru pentru montarea piesei sau poti sa alegi serviciul de mentenanta profesionista! Ne poti solicita oricand detalii!

Pompa electrica de alimentare Fiat 46822767 - functioneaza foarte bine!

Pompa electrica de alimentare cu combustibil este foarte delicata. Ea transporta combustibilul din rezervor catre motor. Iti dam cateva ponturi ca sa o ingrijesti cum trebuie: foloseste combustibil de calitate superioara si nu utiliza echipamentul cu rezervorul pe „rosu”! Foloseste filtre bune si schimba-le la timp! Nu cumpara ieftin si prost, cand tragi linie, vei cheltui practic mai mult.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!

Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile ACN Piese Utilaje. Echipa noastra de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Certificatul de garantie ce insoteste aceasta pompa electrica de alimentare Fiat 46822767 are o valabilitate extinsa pana la 1 an de zile, din momentul achizitiei.

Comenzile sunt disponibile pentru orice localitati din tara, iar durata transportului este de o zi lucratoare. La receptie curierul incaseaza rambursul si iti ofera posibilitatea de a deschide coletul in prezenta lui, pentru verificarea starii piesei in timp util. Datorita stocului constant aprovizionat ai ocazia de a ridica pompa electrica de alimentare Fiat 46822767 si direct de la sediul nostru de langa Bucuresti.

Asteptam apelurile tale pentru detalii suplimentare, dar si daca ai nevoie de ajutor la montaj sau utilajul tau necesita reparatii complexe. Ne-am format o echipa de mecanici experimentati, cu scopul de a interveni rapid, fara a fi necesara deplasarea intr-un service. Executam toata gama de interventii tehnice necesare utilajului, de la operatiuni de mentenanta la montaje punctuale si reparatii complexe. Majoritatea la punctul tau de lucru. Intereseaza-te de ea pentru ca nu costa nimic sa afli cum poti economisi timp si bani!

Specificatii tehnice

Intrare/iesire de 8 mm
Diametru cilindru de 52 mm
Diametru la prindere de 54 mm
Lungime cilindru = 118 mm
Lungime completa = 205 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura