Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor Deutz Fahr Agrotron 165 165.7

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz Fahr Agrotron 165 165.7
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Deutz Fahr Agrotron 165 este o productie alternativa care se diferentiaza avantajos de alte modele din punct de vedere al raportului calitate/pret.

Fabricarea ei are loc in Europa, iar noi o mentinem pe stoc in permanenta pentru a fi livrata rapid atunci cand ai nevoie. Ce ne determina sa o recomandam cu incredere este eficienta dovedita pe o perioada indelungata, materialele sale durabile si modul optim de functionare in conditii dificile de lucru.

Daca vrei sa beneficiezi de ea, ne poti contacta acum la unul din numerele afisate, ne poti trimite un e-mail sau cererea de oferta propusa pe site.
Consilierii nostri iti ofera detalii suplimentare cu privire la orice produs disponibil in stoc si compatibilitatea lui cu modelul utilajului tau. Consultanta tehnica este gratuita la fiecare comanda noua, deci nu ezita sa ne contactezi!

Pompa de alimentare dispune de o garantie care certifica faptul ca schimbul modelului in cazul unei situatii neprevazute va fi efectuat fara alte plati suplimentare. Valabilitatea acesteia este de un an de zile, din momentul achizitiei.

Pentru a-ti trimite coletul maine plaseaza comanda in cursul zilei de azi. Livram cu ajutorul serviciilor de curierat rapid si acceptam plata in sistem ramburs. In acest fel poti mentiona de verificarea piesei inainte de plata si nu vor exista nemultumiri ulterioare. Totodata, datorita stocului aprovizionat poti opta pentru ridicarea personala de la sediul nostru din Bucuresti.

Ai posibilitatea de a programa montajul tot la noi deoarece colaboram cu mecanici si ateliere mobile din intreaga tara. Prin intermediul lor putem solutia rapid si pe termen lung orice probleme tehnice aparute la utilaj, direct la punctul de lucru al acestuia. Suna si afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm
Conform fisei de intretinere a motorului pentru a proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.

Codul acestei piese: GTX23P8N-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura