Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana din butuc pentru tractor Steyr 9100M

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr 9100M
Cod produs
RZLBMJSF-S
Out Of stock
Descriere
Coroana este piesa care preia cuplul motor de la ansamblul de pinioane si il livreaza butucului rotii. Este o componenta importanta din angrenajul transmisiei finale, fapt pentru care este indicat sa o inlocuiesti doar cu o piesa originala, atunci cand se uzeaza excesiv si trebuie schimbata.

Componentele de origine, realizate de Carraro, sunt deosebit de rezistente la uzura si dispun de garantie.
Coroana din butuc pentru tractor Steyr 9100M (punte fata) este o astfel de piesa, o avem pe stoc si beneficiaza de un pret foarte avantajos. Durata indelungata de exploatare pe care o poate asigura o transforma intr-o alegere profitabila pe termen lung.

Cere acum o oferta pentru aceasta coroana butuc tractor Steyr 9100M - comanda rapid apeland la un numar de telefon din cele afisate!
Iti punem cu placere la dispozitie toate informatiile care te intereseaza despre piesele din oferta noastra, iar daca esti interesat de o solutie eficienta pentru o reparatie complexa a tractorului - cautam impreuna cu tine varianta potrivita. Pentru a face o alegere documentata, atunci cand cumperi piese de la noi - primesti consultanta tehnica gratuita.

Coroana butuc tractor Steyr 9100M este in garantie timp de 6 luni - incepand de la achizitie, indiferent de numarul de ore lucrate.

Trimitem coroana in orice localitate a tarii prin curier rapid. Platesti marfa atunci cand ajunge la tine si poti deschide coletul pentru a inspecta bunurile inainte de a le plati.
Daca vrei sa ridici coroana butuc tractor Steyr 9100M direct de la depozitul nostru de langa Bucuresti, te asteptam pentru a ti le inmana personal.

Cauti sa montezi repede si sigur coroana din butuc, intr-un service de incredere?
Montam orice componenta cumparata de la noi - chiar la punctul tau de lucru. Avem echipe specializate de mecanici experimentati in toate zonele tarii, pregatite sa iti vina in ajutor si sa repare orice defectiune a tractorului. Astfel tu iti vei putea relua lucrul in siguranta, in timpul cel mai scurt. Te rugam sa ne contactezi pentru detalii suplimentare!

Specificatii tehnice

Dantura interioara: 60 de dinti
Diametrul interior masurat din varful dintelui: 175mm
Diametrul interior masurat de la baza dintelui: 182mm
Diametrul exterior 202mm
Inaltimea totala: 55mm
Inaltimea danturii: 39mm

Codul produsului: RZLBMJSF-S
Trimite mesaj
Din Gura in Gura