Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru miniexcavator Komatsu PC40

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu PC40
Cod produs
4LXQG168-C-MI
Out Of stock
Descriere
Performanta si fiabilitate maxima cu investitie minima inseamna alegerea unei alternative de inalta calitate. Prin urmare, propunerea noastra este pompa alimentare Komatsu PC40 care este o productie europeana ce isi dovedeste eficienta prin rezultatele oferite. Modelul se incadreaza in topul celor mai bune alternative prin caracteristici esentiale precum fiabilitate, siguranta si rezistenta. Cu toate acestea, cel mai important aspect este pretul mult mai avantajos decat al originalei.
Pentru a afla mai multe detalii, ia legatura cu departamentul nostru tehnic. Ti se ofera ajutor atat la identificarea corecta a pompei necesare, cat si a altor componente noi de care ai nevoie.
Chiar si pentru montaj am avea pe cineva destoinic sa-ti recomandam: un mecanic, partenerul nostru, care are si atelier mobil pe deasupra si care poate veni sa te depaneze oriunde ai nevoie.Suna-ne pentru datele lui de contact!
Pompa alimentare Komatsu PC40 are toate datele tehnice la nivel maxim, ia o pompa eficienta!
Da-i o inima noua motorului tau, da-i aceasta pompa cu actionare mecanica, prevazuta cu un mic levier pentru amorsarea instalatiei de alimentare. Ea asigura un flux constant de combustibil sistemului de injectie, deci se monteaza pe pompa de injectie. Pentru o expolatare de durata este necesara inlocuirea filtrului sau filtrelor de combustibil de pe instalatia de joasa presiune (dintre rezervorul de combustibil si pana la pompa de alimentare). Monteaza-i utilajului tau o pompa performanta si eficienta, vei avea functionare perfecta pe termen lung!
Cauti informatie tehnica? Nu mai pierde timpul, aici ai consultanta gratuita!
Identificarea defectiunii si a piesei perfecte de care ai nevoie, este domeniul de expertiza al consultantilor nostri! Cu doar cateva date tehnice ei te pot ghida in tot procesul de reparatie, suna-i si vei vedea cat sunt de eficienti!
Pompa de alimentare pentru miniexcavator Komatsu PC40 vine la pachet cu un certificat de garantie valabil 1 an de zile. Pentru a extinde perioada de valabilitate si a te bucura de o exploatare de durata este recomandata inlocuirea filtrului/ filtrelor de combustibil de pe instalatia de joasa presiune (dintre rezervorul de combustibil si pana la pompa de alimentare).
Pompa alimentare Komatsu PC40 poate fi ridicata imediat din depozitul nostru  aflat in Bucuresti. La comanda, ea vine cu un curier rapid la usa ta in termen de o zi lucratoare. Plata se poate achita in sistem ramburs.
Este extrem de important, dupa cum stii, ca montajul pompei de motorina sa se faca profesionist. Iti putem recomanda un mecanic de nadejde, care are si atelier mobil si poate veni in punctul tau de lucru pentru orice interventie tehnica. Suna-ne pentru datele lui de contact!

Specificatii tehnice

• fixare in 2 gauri cu diametrul de 7mm
• distanta intre gauri = 44mm
• diametrul fixare bloc = 20mm
• Diametrul suportului ce intra in pompa de injectie este de 20mm, iar tija ce o actioneaza are 14 mm in diametru.
• Diametrul exterior al gurilor de admisie si de evacuare este de 8mm

Piesa este compatibila si cu modelele Komatsu PC40FR-1, Komatsu PC40FR-2, Komatsu PC40R-7, Komatsu PC40T-7, Komatsu PC40-7
Trimite mesaj
Din Gura in Gura