Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru buldoexcavator Fiat Hitachi FB100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Hitachi FB100
Cod produs
L1N20RUO-R-RA
Out Of stock
Descriere
Bieleta pentru buldoexcavator Fiat Hitachi FB100 este o piesa de calitate, fabricata la cele mai inalte standarde, fiind originala Carraro.
Piesele originale sunt mai rezistente. Din acest motiv, o bieleta Carraro o sa fie mai durabila decat restul modelelor de pe piata.

Bieleta are rolul de a face legatura intre cilindrul de directie si capatul de bara.

Comanda se face sunand la numarul afisat sau completand formularul de pe site-ul nostru. Daca doresti, poti sa comanzi prin mesaj pe whatsapp, unde ne poti da si poze cu utilajul tau pentru a face o alegere cat mai buna privind potrivirea piesei cu masinaria.

Iti oferim consultanta tehnica gratuita la alegerea oricarei piese noi.

Certificatul de garantie pentru aceasta bieleta Fiat Hitachi FB100 este valabil timp de 6 luni, de la momentul achizitiei.

Componenta iti este adusa in doar doua zile lucratoare cu ajutorul curieratului rapid. Ai posibilitatea de a plati ramburs. Poti ridica piesa direct din sediul nostru din apropiere de Bucuresti imediat ce ai comandat-o.

Mecanicii nostri colaboratori iti stau la dispozitie pentru orice reparatie sau montaj ai avea nevoie. Acestia ajung chiar in locul in care se afla utilajul tau. Intreaba acum mai multe detalii despre serviciul nostru de atelier mobil!

Specificatii tehnice:

Lungime bieleta: 210 mm
Filet dinspre capatul de bara: 24 x 1.5 mm; lungime filet: 80 mm
Filet dinspre cilindrul de directie: 22 x 1.5 mm; lungime filet: 30 mm
Ambele filete sunt pe dreapta si au pas normal.

Codul produsului este: L1N20RUO-R
Trimite mesaj
Din Gura in Gura