Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce planetara pentru tractor Fermec 960

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fermec 960
Cod produs
QGPV6IKD-R
Out Of stock
Descriere
O astfel de cruce planetara pentru tractor Fermec 960 este un produs nou, marca Carraro, ce poate fi achizitionat imediat, la un pret foarte bun.

Deoarece crucea planetara are rolul de a transmite cuplul intre cele doua semi-planetare si homocinetica, e important sa fie cat mai rezistenta. Din acest motiv, iti recomandam sa alegi doar piese de calitate, fabricate la cele mai inalte standarde, deoarece au o durata de viata mai lunga.

Piesa ajunge la tine deja gresata cu o vaselina rezistenta la apa si contine in capetele pastilelor un simering ce ii protejeza interiorul de praf si umeazeala.

Pentru achizitionarea oricarei piese, primesti consultanta tehnica gratuita!

Certificatul de garantie a crucii este valabil timp de 1 an, incepand cu data facturarii.

Pentru a ridica aceasta cruce planetara tractor Fermec 960 personal, te asteptam la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, de luni pana vineri. Daca optezi pentru livrare, acesta se face in toate zonele tarii cu ajutorul serviciului de curierat rapid. Metoda de plata este ramburs.

In cazul in care cauti un service specializat, noi te putem ajuta! Contacteaza-ne cu incredere pentru serviciul nostru de atelier mobil, iar noi iti vom trimite mecanicii nostri colaboratori direct in locul in care se afla utilajul tau.

Specificatii tehnice:
Lungime cruce planetara intre sigurante: 83mm
Diametru pastila: 30.2mm
Livram piesa insotita de sigurantele de fixare.

Codul produsului este: QGPV6IKD-R
Trimite mesaj
Din Gura in Gura