Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru incarcator frontal Komatsu WA320-3L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WA320-3L
Cod produs
AF1H27VX-M
Out Of stock
Descriere
Pompa de apa pentru incarcatorul frontal Komatsu WA320-3L este un produs de calitate superioara, cu disponibilitate imediata de livrare.

Componentele sale principale, precum axul, paleta, rulmentul si presetupa, sunt realizate in Italia si asigura o exploatare de lunga durata.

Livram piesa insotita de oringul dintre blocul motor si corpul pompei.

Cele mai frecvente defectiuni ale produsului existent sunt cauzate de folosirea unui lichid de racire fara protectie anti-coroziva sau de tensionarea excesiva a curelei care antreneaza fulia pompei de apa, fortand, astfel, in axul si rulmentii pompei.
Pentru a pastra piesa intr-o stare cat mai buna, pentru mai mult timp, asigura-te ca folosesti un antigel de calitate si ca intinzatorul curelei de antrenare a accesoriilor motorului functioneaza corespunzator.

Pentru a comanda pompa de apa Komatsu WA320-3L este suficient sa suni la unul dintre numerele de telefon afisate sau sa completezi cererea de oferta din site. Consilierii nostri tehnici iti stau la dispozitie si prin intermediul aplicatiei WhatsApp.

La alegerea produselor noi iti oferim consultanta tehnica gratuita.
Pompa de apa ramane in garantie timp de 12 luni, de la data achizitiei.

Livram produsul in cel mai scurt timp, in toate regiunile Romaniei, prin intermediul curieratului rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai optiunea de a deschide coletul si de a verifica starea in care piesa a ajuns la tine, inainte de a achita. Daca doresti sa ridici pachetul direct de la depozitul nostru, te asteptam.

Cauti un service specializat, aproape de tine, unde sa poti monta cu usurinta noile componente?

Venim in intampinarea ta cu serviciul de asistenta tehnica mobila al firmei - mecanicii nostri colaboratori pot interveni asupra incarcatorului frontal, la punctul sau de lucru. Pentru remedierea rapida si completa a tuturor defectiunilor care tin de utilaj, apeleaza cu incredere la personalul nostru calificat!

Dimensiuni:

•Distante dintre centrele gaurilor de prindere, pe fiecare latura: 160mm, 144mm, 162mm
•Inaltime pompa fara paleti, masurata de la montarea pe bloc: 112mm
•Latime fulie: 40mm
•Diametru fulie: 110mm
•Diametru paleti: 98.5mm

Codul produsului este AF1H27VX-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura