Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare 4000033

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
4000033
Cod produs
KY534I28-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare 4000033 este o pompa de motorina mecanica, actionata de axul cu came. Perfecta pentru a inlocui originalul de pe utilajul tau datorita calitatilor extraordinare pe care le are! Rezistenta si fiabila, este o piesa pe care te poti baza si care va sta pe utilajul tau vreme indelungata. Nici nu ar putea fi altfel, caci ea a fost fabricata in Europa, iar standardele de calitate au fost respectate in cele mai mici detalii. Noi o recomandam nu numai datorita avantajelor tehnice, dar si pentru pretul cat se poate de rezonabil!

Cauti bona pentru copil? Cu regret te anuntam ca nu avem astfel de servicii! Dar… putem fi bonele perfecte pentru utilajele tale! Schimbate de piese si fluide cand e nevoie, hranite cu cele mai sanatoase consumabile! Ce sa mai, le va creste randamentul intr-o zi cat altora intr-un an! Bona de care ai nevoie se numeste serviciu de mentenanta si e un soi de guvernanta nemtoaica! Toate merg pe principiul “Ordnung und Disziplin”! Noi te sfatuim sa incerci varianta asta daca iti doresti performanta!

Pompa de alimentare 4000033 - montezi pompa, pui motorina, o iei din loc!

Pompa de alimentare cu combustibil face o treaba complicata. Pe scurt, deplaseaza combustibilul din rezervor catre motor, alimentandu-l sub presiune constanta pentru o functionare optima a acestuia. Daca aceasta se defecteaza, utilajul tau nu va mai porni, sau, in timpul mersului, va pierde din energie cand este accelerat. Utilajele grele muncesc serios, in consecinta, au nevoie de energie suficienta.

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

La achizitionarea pompei primesti un certificat de garantie valabil 1 an de zile, pentru solutionarea rapida a oricarei situatii neprevazute. Pastraeza toate documentele care insotesc pompa de alimentare 4000033 comandata!

Pachetul cu pompa de alimentare 4000033 iti este livrat la domiciliu prin intermediul curieratului, in ziua urmatoare dupa plasarea comenzii. La receptie se acorda rambursul, dupa care se deschide coletul in prezenta curierului pentru verificarea piesei in timp util. De asemenea, pompa poate fi ridicata din depozitul nostru aflat la foarte mica distanta de Bucuresti.

Daca vrei sa beneficiezi si de servicii de interventie pentru montajul piesei sau de remedierea problemelor aparute la motor, contacteaza-ne acum. Te punem in legatura cu unii dintre cei mai buni mecanici parteneri, pentru solutii de calitate, direct la punctul tau de lucru. Suna acum si afla detalii suplimentare sau programeaza reparatiile necesare!

Specificatii tehnice

Pompa are prindere in doua suruburi;
Admisia si evacuarea au diametrul de 8mm fiecare;
Se livreaza impreuna cu oring-ul necesar montajului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura