Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de planetara pentru tractor Case 5120

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 5120
Cod produs
3SWMTHE4-RE
Out Of stock
Descriere
Un mod sigur de a mentine randamentul ridicat al utilajului in timpul lucrului este de a-i schimba componentele uzate doar cu unele originale. De aceea iti punem la dispozitie o gama larga de piese Carraro, pe care le ofertam in avantajul tau.

Un asemenea cap planetara tractor Case 5120 prezentat in imagini este de origine, ceea ce denota calitatea si eficienta asigurate la fiecare utilizare. In plus, este destinat exploatarilor de lunga durata, deoarece materialele sale rezista chiar si in conditii dificile.

Cap planetara tractor Case 5120 - un pas catre performanta! Utilajul tau merita pana si luna de pe cer!

Performanta nu o atingi doar cu o piesa, daca restul sunt deteriorate, de aceea iti sugeram sa verifici si integritatea crucii de planetara. Daca urechile planetarei vechi sunt uzate, aceasta trebuie inlocuita. Daca si dantura planetarei este deteriorata, trebuie sa verifici cu atentie integritatea pinioanelor.

Odata cu schimbarea planetarei, este recomandata inlocuirea bucsei cu simeringul de etansare din fuzeta.

Piesele se afla pe stoc si ti le oferim la un pret personalizat! Suna si impreuna vom afla care sunt cele compatibile cu echipamentul, deoarece primesti consultanta tehnica gratuita la achizitionarea oricarei piese noi. Succesul tau este si succesul nostru!

Un asemenea cap de planetara pentru tractor Case 5120 este insotit de un certificat de garantie valabil 6 luni de zile, care ii atesta calitatea promisa. Acesta vizeaza posibilele defectiuni din fabrica!

Contacteaza-ne telefonic sau completeaza cererea de pe site-ul nostru! Daca doresti sa ridici acest cap planetara tractor Case 5120 personal, te asteptam la depozitul din apropierea Bucurestiului. Pentru livrari la domiciliu apelam la serviciile de curierat care pot ajunge la tine a doua zi de la plasarea comenzii. In acest caz, pentru a te asigura de integritatea piesei inainte de a plati, mentioneaza in cerere de verificarea coletului in prezenta curierului.

Montajul programeaza-l la un mecanic daca vrei sa ai performante maxime, iar daca nu ai la cine sa apelezi te punem in legatura cu specialistii nostri. Ei iti ofera remedii la orice probleme tehnice, fie ele simple sau complexe, direct la punctul de lucru al echipamentului. Contacteaza-ne la unul din numerele afisate pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice

Lungime: 215mm
Numar dinti: 22
Diametru dantura: 29.5mm
Diametru ax: 35mm
Diametru pastila cruce planetara: 27mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura