Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa punte pentru buldoexcavator Case 580SL

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
TQOS1WKE-S-CD
Out Of stock
Descriere
Incearca sa iti gestionezi afacerea in asa fel incat sa ai acces rapid la piesele de schimb de calitate superioara. Nu te lasa niciodata fara astfel de produse si pastreaza performant legatura cu cei care iti pot furniza cele mai bune componente in cel mai scurt timp. Incearca aceasta bucsa punte buldoexcavator Case 580SL pentru ca o asemenea piesa te poate ajuta sa inaintezi pe drumul spre succes.

Piesele de slaba calitate aduc incertitudine, o stare ce poate fi comparata cu umbra sub care nu creste nimic. Sau mai rau, cu intunericul debusolant. De cealalta parte, piesele de buna calitate ofera siguri si certitudine. Alaturi de ele nu te impiedici la tot pasul precum noaptea. Ci calci apasat, hotarat si curajos, deoarece iti poti repera tinta si poti cunoaste drumul pe care sa inaintezi catre ea. Opteaza pentru aceste piesa originala Carraro pentru a mai adauga o pata luminoasa pe drumul spre reusita. Nu uita ca la succes se poate ajunge prin intermediul utilajelor performante. Iar performanta utilajelor tine de calitatea componentelor.

Bucsa punte buldoexcavator Case 580SL - cand stii ce alegeri sa faci!

Nu e musai sa stii toate caracteristicile pieselor de schimb, fiindca iti zicem noi ce si cum. De pilda, aceasta bucsa sustine puntea, preia greutatea utilajului si asigura miscarea puntii fata de sasiu.

Ne perfectionam pentru tine!

Fireste ca invatarea continua ne serveste noua insine in primul rand. Insa ne place teribil sa ne punem cunostintele in slujba celorlalti. Asa ca am dezvoltat un serviciu gratuit de consultanta ca sa iti venim in ajutor. Apeleaza la colegii nostri pentru a te asigura ca faci alegerea perfecta!

Bucsa punte pentru buldoexcavator Case 580SL vine alaturi de un certificate de garantie cu o valabilitate de 6 luni.

Bucsa punte buldoexcavator Case 580SL ajunge in toate zonele tarii, prin serviciul de curierat rapid. Se misca repede curierii, dar ai vreme sa descoperi si alte bunatati de pe site-ul nostru.

Fiia tent la uzura pieselor din angrenajul utilajului tau. Daca observi ca ceva nu e in regula, apeleaza la specialisti. Asa cum te sfatuim sa faci si cand vei monta si aceasta bucsa!

Specificatii tehnice

Inaltime: 54 mm
Diametru exterior: 60 mm
Diametru interior: 50 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura