Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura de chiuloasa Komatsu WH716-1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WH716-1
Cod produs
NC2MKQ54-AT
Out Of stock
Descriere
Piesele de calitate superioara iti aduc multiple beneficii. Se remarca prin rezistenta sporita si fiabilitate excelenta si vor ramane la datorie vreme indelungata. Chiar si aceasta garnitura de chiuloasa Komatsu WH716-1 de care se pare ca ai acum nevoie. Poate ca pare ea o piesa simpla, insa fara ajutorul ei, functionarea motorului ar fi imposibila. De aceea a fost conceputa pentru a face fata cu brio conditiilor severe de exploatare. Isi va indeplini misiunea fara probleme!

Asigura-i utilajului tau resursele necesare si va putea functiona impecabil mult mai mult timp decat te-astepti. Daca ai grija de el asa cum trebuie, te va rasplati prin performante remarcabile si n-are sa se pensioneze prea curand. Suna-ne si te vom invata ce, cum si cand sa faci pentru a-l mentine in cea mai buna forma! Echipa noastra de specialisti te consiliaza pas cu pas.

Garnitura de chiuloasa Komatsu WH716-1 - pentru eficienta maxima!
Pentru a mentine motorul utilajului tau in forma, asigura-te ca toate componentele acestuia sunt in perfecta stare, caci functionarea sa poate fi afectata chiar si de uzura celei mai simple dintre ele. Fiecare componenta are misiunea sa in ansamblu, contribuind la desfasurarea optima a ciclului motor. Rolul pe care il are aceasta garnitura de chiuloasa Komatsu WH716-1 este de a asigura etansarea intre blocul motor si chiuloasa, o zona esentiala pentru functionarea motorului si pentru procesele ce urmeaza sa aiba loc.

Serviciile noastre te vor scoate din impas!
Ori de cate ori intampini probleme tehnice ori ai nelamuriri si vrei sa le clarifici, cere-ne ajutorul! Consultantii nostri raspund cu drag solicitarilor tale si iti vor oferi toate informatiile de care ai nevoie. Totul sintetizat pentru a raspunde nevoilor tale. Serviciul nostru de consultanta si-a dovedit din plin utilitatea de-a lungul timpului - profita si tu de el, pentru ca iti va asigura cele mai eficiente solutii de remediere, o identificare precisa a pieselor necesare, precum si alte informatii pretioase ce tin de intretinerea utilajului tau. In plus, este si gratuit! Contacteaza-ne!

Garantie
Pentru aceasta garnitura de chiuloasa pentru incarcator telescopic Komatsu WH716H-1 beneficiezi de o garantie de 6 luni de la data facturarii care acopera eventualele defecte de fabricatie. Sunt rare astfel de cazuri, insa pentru mai multa siguranta, vei regasi certificatul de garantie si factura in interiorul coletului.

Livrare
Nu te vom lasa sa astepti prea mult! Iti expediem aceasta garnitura de chiuloasa Komatsu WH716H-1 imediat ce ai plasat comanda online sau telefonic, iar curierii ti-o aduc super rapid. Iar daca esti pe-aproape, poti veni chiar tu sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti. Suntem bucurosi de oaspeti!

Montaj
Ca sa fii sigur ca totul se desfasoara ca la carte si pentru a-ti proteja investitia, dar si motorul, iti recomandam sa apelezi pentru efectuarea interventiei tehnice la persoane specializate. Un profesionist va sti exact ce sa aiba in vedere pentru ca utilajul tau sa functioneze apoi impecabil. Daca ai nevoie de unul, da-ne de veste si ti-l trimitem! In orice colt al tarii te afli, suntem si noi pe-acolo!

Specificatii tehnice

1.25mm STD
metal
Original CNH
Trimite mesaj
Din Gura in Gura