Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru miniincarcator New Holland L180

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland L180
Cod produs
EBNV8T2C-C-IA
Out Of stock
Descriere
O productie echivalenta care sa iti asigure aceleasi caracteristici precum originalul, dar la un pret mult mai bun, este pompa de alimentare New Holland L180 din oferta noastra. Cu ajutorul acesteia mentii randamentul maxim al motorului si ai siguranta necesara in lucru. Componenta se fabrica in Europa si este considerata a fi cea mai eficienta varianta de pe piata pieselor de schimb. Pentru a te putea folosi de ea in timp util, o mentinem prezenta intr-un stoc permanent aprovizionat. In plus, la achizitionarea ei primesti gratuit garnitura de la prinderea de blocul motor - pentru o etansare perfecta!

Mai multe detalii iti ofera consilierii nostri care se asigura de fiecare data ca alegi piesele potrivite. In aceasta directie primesti si consultanta tehnica gratuita prin intermediul careia sa iei cele mai bune decizii. Si crede-ne, cu experti ca cei de la ACN Piese Utilaje va fi extrem de facil sa-ti mentii echipamentul in perfecta stare. La noi este mereu ziua ofertelor speciale la piese de schimb de calitate. Iar serviciile nu se lasa nici ele asteptate! Sunt multe si extrem de utile afacerii tale!

Pompa de alimentare New Holland L180 - o piesa mereu la indemana!

Pompa de alimentare cu combustibil face o treaba complicata. Pe scurt, deplaseaza combustibilul din rezervor catre motor, alimentandu-l sub presiune constanta pentru o functionare optima a acestuia. Daca aceasta se defecteaza, utilajul tau nu va mai porni, sau, in timpul mersului, va pierde din energie cand este accelerat. Utilajele grele muncesc serios, in consecinta, au nevoie de energie suficienta.

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!

Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Pompa de alimentare pentru miniincarcator New Holland L180 vine insotita de un certificat de garantie care sa iti asigure schimbul modelului in cazul unei situatii neprevazute. Acesta este valabil 1 an de zile.

Pachetul cu pompa de alimentare New Holland L180 il poti ridica din depozitul nostru aflat in apropiere de Bucuresti sau il livram prin curier rapid in orice localitate ai nevoie. Transportul dureaza o zi lucratoare si, pentru a nu plati un produs nedorit, ai posibilitatea de a deschide coletul in prezenta curierului.

Montajul pompei il poti efectua in asistenta unui specialist daca ne suni pentru a-ti face legatura cu mecanicii nostri colaboratori. In acest fel nu va fi necesara deplasarea intr-un service si poti remedia chiar si cele mai complexe defectiuni aparute la echipament. Asteptam apelurile tale pentru a-ti oferi mai multe detalii!

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm diametrul interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura